2777
2789

تاپیک قبلی گفتم که گوشیشو یواشکی چک میکنم و چیا ازش دیدم حالا چند شب پیش دیدم با ی زنه چت کرده تماس هم داشتن ن خواب دارم ن خوراک به روش نیاوردم ولی باهاش حرف نمیزنم اصلا ازم نمیپرسه تو چته چرا حرف نمیزنی اصلا براش مهم نیست.

مگه من چه گناهی کردم با این بچه تو راهی😔

قبل عروسی هم گندکاریاشو دیدم که با دخترا چت میکرد چ چیزا که بهم نمی فرستادن ولی به دلایلی باهاش موندم ولی خودش نمیدونه که جریانشو فهمیدم.خیلی از گند‌کاریاهای دیگشم میدونم که اگه بگم مغزتون سوت میکشه.

تازه ادعای دوست داشتن هم داره قبل اینکه میخواست بیاد خواستگاریم بخاطرم چ کارا که نکرد اینقد اومد و رفت تا من و خانوادم راضی شدیم.

حالا عکس چت اونا رو میزارم بنظرتون چند وقته باهم آشنا شدن یا دوستی چند وقته است؟

عاشق خدا هستم خداوندی که داشتن او جبران همه نداشته‌های من است...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😕الهی بگم اینجور مردا هارو خدا چیکارشون نکنه چقدر بی غیرت زیاد شده

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

تو ک این چیزارو دیدی نباید باهاش میموندی.خیلی ببخشا ولی کسی ک از اولش خراب بوده نمیتونه خودشو تغییر بده.تو خودت اشتباه کردی باهاش موندی گزاشتی کار ب اینجا برسه؟

بعدشم چرا ب روش نمیاری؟باید برعکس ب روش بیاری،تو زتشی حق داری 

او دختره دانشجوعه؟؟ببر چتاشو پیش رییس دانشگاه بیچارش کن

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
خب مقصرخودتی دیگ میدونستی و ادامه دادی خواهر  چیزیم ک ب روش نمیاری   روز ب روزم بدت ...

نمیتونستم طلاق بگیرم الانم نمیتونم به دلایلی

عاشق خدا هستم خداوندی که داشتن او جبران همه نداشته‌های من است...

هیچیییی به شوهرت نگو فقط ابروی دختررو ببر

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....