الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چ کتابی؟ چ ویدیویی؟؟ وای کاملا درکت میکنم من از همین الان استرس دارم چ برسه به تو
کتاب من خودم مبتکران گرفتم...ویدیو هم میتونی یه سرچی تو نت بزنی ببینی کدوم استادو بهتر میفهمی حرفاشو..بعدش سی دی هاشو بخری یا چنل تلگرامی پیدا کنی ک کمک اموزشی زبان بزاره
ببین کلاس زبان برا الان دیگه دیره...تا بخوای مدرک بگیری بیشتر از ۲ سال لازم داری..به علاوه اینکه وقتت توی رفتو امدا میره!یکی از دوستام یه ترم دیگه داشت تا مدرکشو بگیره ولی واسه کنکور مرخصی گرفت ک وقت کم نیاره
مبتکران توضیح داده همه چیزو؟ زبان که میگم صفر یعنی صفره صفر ها.
برو تو کتابفروشی بگو خیلی سبز و مبتکرانو برات بیاره...نگاشون کن و با هم مقایسشون کن..درسنامه هاشونو ببین...من با مبتکران اوکی تر بودم خریدمش..من بیشتر خیلی سبز و مبتکرانو شنیدم خوبه
برو تو کتابفروشی بگو خیلی سبز و مبتکرانو برات بیاره...نگاشون کن و با هم مقایسشون کن..درسنامه هاشونو ...
ممنون گلم😘
برنامه روزانت چطوره؟
من تازه شروع کردم.۱۷ سالمه چون ازدواج کردم مدرسه غیرحضوری میرم که خودش امتحانا رو میده.واسه این میگم زبانم صفره چون کلاس نه و ده رو مدرسه خودش بهم نمره داد😓