2777
2789
عنوان

کنکور ۹۹ خواهش میکنم بیاید

125 بازدید | 46 پست

سلام خانما من میخوام سال ۱۴۰۰ کنکور بدم...دلیل اینکه نوشتم کنکور ۹۹ برای اینه که از همه راهنمایی بگیرم

من تازه شروع کردم به درس خوندن و دارم سال دهم رو میخونم ولی زبانم صفره صفره.نمیدونم چیکار کنم واسه زبانم؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3603886/تعبیر-خواب هر کسی میخواد براش تعبیر خواب انجام بشه بهم درخواست دوستی و پیام بفرسته تا براشون آیدی بفرستم ،کاملا رایگان و صلواتی استاد تعبیر خواب رو انجام میدن

تعبیرخواب بصورت صلواتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ کتابی؟ چ ویدیویی؟؟ وای کاملا درکت میکنم من از همین الان استرس دارم چ برسه به تو

کتاب من خودم مبتکران گرفتم...ویدیو هم میتونی یه سرچی تو نت بزنی ببینی کدوم استادو بهتر میفهمی حرفاشو..بعدش سی دی هاشو بخری یا چنل تلگرامی پیدا کنی ک کمک اموزشی زبان بزاره

ببین کلاس زبان برا الان دیگه دیره...تا بخوای مدرک بگیری بیشتر از ۲ سال لازم داری..به علاوه اینکه وقتت توی رفتو امدا میره!یکی از دوستام یه ترم دیگه داشت تا مدرکشو بگیره ولی واسه کنکور مرخصی گرفت ک وقت کم نیاره

مبتکران توضیح داده همه چیزو؟ زبان که میگم صفر یعنی صفره صفر ها.

برو تو کتابفروشی بگو خیلی سبز و مبتکرانو برات بیاره...نگاشون کن و با هم مقایسشون کن..درسنامه هاشونو ببین...من با مبتکران اوکی تر بودم خریدمش..من بیشتر خیلی سبز و مبتکرانو شنیدم خوبه

برو تو کتابفروشی بگو خیلی سبز و مبتکرانو برات بیاره...نگاشون کن و با هم مقایسشون کن..درسنامه هاشونو ...

ممنون گلم😘

برنامه روزانت چطوره؟

من تازه شروع کردم.۱۷ سالمه چون ازدواج کردم مدرسه غیرحضوری میرم که خودش امتحانا رو میده.واسه این میگم زبانم صفره چون کلاس نه و ده رو مدرسه خودش بهم نمره داد😓