2777
2789
۱۰ هفته رشدش متوقف شده بود برا من کیسشون جدا بود اونیکی سالم موند ولی قل دیگه دفع شد

شما طبيعي باردار شدي؟؟ و اينكه دليلش رو دكتر چي ميگه؟صدا قلب جفتشون رو اولش شنيدي؟و دفع شده يعني خونريزي كردي؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما طبيعي باردار شدي؟؟ و اينكه دليلش رو دكتر چي ميگه؟صدا قلب جفتشون رو اولش شنيدي؟و دفع شده يعني خون ...

با قرص و امپول 

و اونماه که باردار شدم دوتا فولیکول داشتم

بد جایی لانه گزینی کرده بود بهش غذا نرسیده بود

اره دفع شد خونریزی شدید داشتم که بعد دفع شدن تبدیل به لک بینی شد

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
بعد تو شخصي در مورد سيسموني و اينا ميتونم سوال بپرسم  براتون درخواست دوستي گذاشتم  كه بت ...

در خواستتو قبول میکنم ولی الان وقت ندارم عزیزم سر فرصت میام باهات صحبت میکنم...

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
با قرص و امپول  و اونماه که باردار شدم دوتا فولیکول داشتم بد جایی لانه گزینی کرده بود بهش غذا ...

چه جالب،اگه عكس سونو رو بفرستم متوجه ميشيد براي من جاي درست لانه گزيني شده يا نه؟؟؟و اينكه صدا قلب هر دو تو اولين سونو شنيدين؟؟؟

چه جالب،اگه عكس سونو رو بفرستم متوجه ميشيد براي من جاي درست لانه گزيني شده يا نه؟؟؟و اينكه صدا قلب ه ...

نه من متوجه نمیشم عزیزم

بله

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
طبيعي باردار شدين؟و اينكه دختر همسان هستند يا ناهمسان؟؟

طبیعی 

دخترن

ناهمسان...

شما سوالاتو تو خصوصی بگو...

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

سلام به مامانای گل

چند روز پیش یه تیزر شبکه 3 پخش کرد.

که قراره از مامانایی که پا به ماهن و دوران بارداری متفاوت و جالبی دارن ، مامانایی که چند قلو باردارن،

،بیماری خاصی دارن ولی بچه دار شدن یا دوران بارداری سخت و پر چالشی دارن

یک مجموعه ی تلوزیونی ساخته بشه.

گفتم به شما هم اطلاع بدم شاید دوست داشته باشید ثبت نام کنید.

من خودم ثبت نام کردم.

اینم اسم صفحه ی اینستاگرامشه

https://www.instagram.com/pabemah_tv/

برا من دوقلو بود  ۲شنبه یکیش دفع شد

چجوری فهمیدی دفع شد؟

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

سلام عزیزم منم دوقلو باردارم انشالله پنجشنبه سونو قلب میخام برم برام دعا کنید ممنونم

اینم کیسه آب های نی نی هام

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
سلام عزیزم منم دوقلو باردارم انشالله پنجشنبه سونو قلب میخام برم برام دعا کنید ممنونم اینم کیسه آب ه ...

طبيعي باردار شدين؟و اينكه الان هفته چند هستين

العي كه همه چي خيره با خواست خدا براي همه مون🙏🏻🙏🏻