امروز پریودم تموم میشه..به نظرتون از فردا شروع کنم به خردن رازیانه؟دکتر نرفتم ک بدونم مشکلی دارم یا نه فقط یه بار اقدام کردم نشد این دفعه دومه دوس دارم زود تر نتیجه بگیرم استرس دارم...به نظرتون رازیانه بدتر به هم نمیریزه هورمونارو؟؟؟؟؟
الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پرولاکتینم بالاست و کن کاری تیرویید دارم از دیشب قرص ویتاگنوس و میخورم خسته شدم دیگه پریو ...
منم هم پرولاکتین ام بالاس هم کم کاری تیرویید دارم. برای کم کاری هر روز صبح ناشتا لووتیروکسین. برای پرولاکتین هفته ای دوبار کابرگولین و برای تنظیم پریودم از روز 14 پریود مدروکسی پروژسترون می خورم تنظیم میشه.
هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
من ماه هشتم اقدام باردارشدم تواون هشت ماه هرروزبی خود وبی جهت میرفتم دکتر.ازبس استرس داشتم که نکنه بچه دارنشم ولی الان به کارام میخندم.حالا دوتابچه دارم.دختربزرگم۶سالشه.بنظرم استرس خیلی روی باروری تاثیرمیذاره