2777
2789
عنوان

نامه به الوهیت درون

542 بازدید | 12 پست

سلام کسی که از نامه به الوهیت یا خدای درون کسی نتیجه گرفته..بیاد..لطفا نگید چی هست😑اگه میدونید چی هست ونتیجه گرفتید بیاید بگید..باتچکر

درنزن..!رفته 

حالا چی میشه اگه بگی چی هست...

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا لقمه رو دور سرخودتون میچرخونید...

خب با خدا مناجات کنید

خدای درون و بیرون...

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

نامه بنویسی بخداا وحرفاودرددلاتوارزوهاتوبگی زودتربراورده میشه

«رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّیَّاتِنا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقینَ إِماماً»، 
چرا لقمه رو دور سرخودتون میچرخونید... خب با خدا مناجات کنید خدای درون و بیرون...

خب هرکسی یه بعد معنوی وپاک داره که اگه درخواستتونو از  اون بعد معنوی وخداییش بخوای قبول میکنه

درنزن..!رفته 
به جای اینا عزیز،سحرپاشو مستقیم باخودخدا رازو نیازکن وازته قلب خداروصداکن نتیجش بهتره

اینارو همه رو انجام میدم..باباکافر که نیستم بخدا نمازمم میخونم😂این قضیش فرق میکنه یجور با تلقین وباور کاری میکنی زودتر به ارزوهات برسی

درنزن..!رفته 

والا خداام میگه از تو حرکت ازمن برکت..وقتی ما بشینیم همش غصه بخوریم ومنفی باف باشیم وبعدفقط دعا کنیم پیش خدا که همه چی درست شه خب نمیشه..دعا فقط بخشی از مشکلو حل میکنه

درنزن..!رفته 

من خدا یه کلکسیون نامه به خدا دارم که همشونم با ناامیدی و گریه نوشتم..ولی هیچکدوم نتیجه بخش نبود..ولی چندتا نامه ام دارم که با حال خوب وانرژی زیاد نوشتم ونتیجه داده

درنزن..!رفته 
خب هرکسی یه بعد معنوی وپاک داره که اگه درخواستتونو از  اون بعد معنوی وخداییش بخوای قبول میکنه

اگه همچین دستورالعملایی واقعی بود خدا حتما از طریق اماما یا قران ب بنده هاش میرسوند...خدا که بیشتر از همه دوست داره بنده هاش بهش نزدیک بشن...

گلم پیشنهاد میکنم صوت دعای کمیل یا مناجات شعبانیه رو بذارید و همراه معنی بخونید...خدایی ک میشه اینطور صداش کرد حیف نیست عمر خودمونو با این دستورالعملهای من دراوردی ک تو هیچ دینی حتی اشاره هم بهش نشده تلف کنیم...

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

خود اماما وپیامبرا گفتن قبل اینکه چیزیو بخوای وداشته باشیش خداروشکر کن برا داشتنش اونوقته که خدابیشترش میکنه یا بهت اون خواستتو میده..این خودش این مطلبو میرسونه که قبل اینکه چیزیو بخوای باید باور کنی خدااونو بهت داده یعنی همین باور وانرژی مثبت..خود حضرت عیسی تو کتاب مقدس انجیل راجب قانون جذب واینکه با شکرگزاری وقدرت باور مرده هارو زنده میکرده..

درنزن..!رفته