2777
2789
عنوان

واسه بچه کم اشتها چی پیشنهاد میدین توروخدا بیایین کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 31 پست
سویق خریدم خیلی پنج ماهش که بود ازعطاریی خریدم ولی نمیدونم استفادش چجوره و‌ازچه سنی میشه داد میشه را ...

تو‌سوپش بریز یا فرنی

من الان دخترم صبحها مثل فرنی میدم با اب و یه تیکه نبات در خد یکی دو دیقه میذارم رو‌ گاز تا قوام پیدا کنه یا تو‌سوپش میریزم یکی دو دیقه اخر پخت

برای پسرم صبحها با نون و کره و شیره میدم یا پنکیک‌درست میکنم یا تو‌کوکو براش میریزم 

روزی یه قاشق غذا خوری بهشون میدم 

مناسب سنشون باید سویق بدی الان برای دخترم سویق مودک مناسب ۶ تا ۸ ماه کرفتم برای پسرم که بزرگتره سویق معحون بعنی همه چیز داخلش داره میوه خشک و چهتر مغزو و غلات و حوانه و ....

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکاری میکنم همش دستمو‌پس میزنه

بذار جلو دستش خودش بخوره

اگرم ریخت نخور ولش کن

به اشتها میاد بالاخره

قطره آهن نمیدی بهش؟؟؟؟

خدایا هر لحظه تو را شکر  ممنونم بابت هدیه قشنگت    دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون
عزیزم ببین گلودرد نداره شاید نمیتونه قورت بده

نمیدونم بردمش دکتر فقط گفت گوشش قرمز شده اونم آموکسی کلاو۴۵۷بهش داده هربار پنج سی سی میدمش

به خداوند اعتماد کن...گاهی بهترین را بعد از سخت ترین به تو می دهد💫✨💫
تو‌سوپش بریز یا فرنی من الان دخترم صبحها مثل فرنی میدم با اب و یه تیکه نبات در خد یکی دو دیقه میذار ...

یعنی فرنی که درست میکنی میریزی داخلش 

واونی که گفتی نبات میزنم باآب یعنی فقط سویق ونبات وآبه؟

اینو یه نفراینجاگفته ولی من نمیتونم به بچم بدم چون یکی دوبار اب گوشت درحد ۳قاشق ریختم توسوپش تاصبح ج ...

امتحان میکنم چیز بدی نیست که روش نیوفته

بذار جلو دستش خودش بخوره اگرم ریخت نخور ولش کن به اشتها میاد بالاخره قطره آهن نمیدی بهش؟؟؟؟

قطره میم میدم که هم‌آهن داره هم‌مولتی روزی سی قطره

تو‌سوپش بریز یا فرنی من الان دخترم صبحها مثل فرنی میدم با اب و یه تیکه نبات در خد یکی دو دیقه میذار ...

ببخشید که چقدر سوال پرسیدم ممنونم‌که راهنمایی میکنین آدرس پیج‌رو ممنون‌میشم‌بدین

ببخشید که چقدر سوال پرسیدم ممنونم‌که راهنمایی میکنین آدرس پیج‌رو ممنون‌میشم‌بدین

Babyfood_organic سویق بهار

من چون دخترم حساسیت داره شیر بهش نمیدم شما میتونی با شیر و سه شیره مخلوط کنی بذاری دو دیقه قوام پیدا کنه بهش بدی

من سویق کودک ۶-۸ماهشو به دخترم میدم سویق معجون بهار هم به پسرم

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
Babyfood_organic سویق بهار من چون دخترم حساسیت داره شیر بهش نمیدم شما میتونی با شیر و سه شیره مخلوط ...

مرسی عزیزم خداخیرت بده