2777
2789
عنوان

رژيم دارا لطفا بياين

106 بازدید | 14 پست

من اضافه وزن دارم و بايد رژيم بگيرم و لاغر شم ، يه مدت رعايت ميكنم و باز ولش ميكنم. 

راستش غذا خوردن خيلي لذت بخشه برام و ارامش بهم ميده، حس گرسنگي عصبيم ميكنه و فكرم درگيرش ميشه، كالري شماري هم رعايت كردم ولي اونم عصبيم ميكنه كه كالريم الان تموم شد و نبايد بخورم ، چكار كنم تا رژيم گرفتن برام راحت باشه و ارامش داشته باشم و البته لذت ببرم ؟

تيكر ارزوهامه و باردار نيستم🌷❤️❤️❤️❤️❤️  به ارزوهايم قول رسيدن دادم 💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پیش متخصص برو دکتر تغذیه طبق اضافه وزن شما مواد غذایی ک در طول روز استفاده میکنی بهتون رژیم بده

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

غذاهای کم کالری بخور

مثلا صبح صبونه خوردی گشنه ات شد ی سیب بخور

باز ناهار بخور بعدظهر ک گشنه شدی میوه بخور

شامم سوپ درست کن من خودم رشته میرختم

با رژیم ۱۲کیلو وزن کم کردم ولش کردم الان شدم ۸۵کیلو

باز چند وقته رژیمم شدم ۸۳ تا ۷۰😪

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
به نظرم اگه بدنت به جز چربی؛ورم هم داره یه مدت سردی ها رو بذار کنار پف بدنت بخوابه سایز کم کنی بعد ا ...

راستش رژيم كه ميگيرم سريع پف ام ميخوابه مخصوصا صورتم، خيلي ناز ميشم اما افسوس نيتونم رعايت كنم

راه حلش:

رژیم رو بنداز دور

بشین دقیق بنویس یک روز معمولی که رژیم نداری چیا میخوری

بعد ببین کدومش رو میتونی حذف کنی

مثلا به جای ۲-۳ تا شکلات یکدونه بخور

سعی کن ۳ تا عادت بد تو غذا خوردنت رو پیدا کنی و تا ۳ هفته حذفش کنی. هم لاغر میشی هم بعد ۳ هفته دیگه سراغ عادت قدیمیت نمیری

اینکارو بکن و برا من دعا کن چون لاغریش ۱۰۰%

راه حلش: رژیم رو بنداز دور بشین دقیق بنویس یک روز معمولی که رژیم نداری چیا میخوری بعد ببین کدومش ...

واقعا چه فكر خوبه خيييلي عاليهه ممنونم ازت 😍😍💐

راستش رژيم كه ميگيرم سريع پف ام ميخوابه مخصوصا صورتم، خيلي ناز ميشم اما افسوس نيتونم رعايت كنم

پس شما یه مدت سردی نخور مثلا دو سه هقته بعدش رژیمتو زیر نظر دکتر بگیر.البته برنجم جزء همین سردیهاست که باید کمش کنی قندو شکلاتم حذف کن 

من همه چی می خورم اما خیلی کم مثلن مهمونی برم شیرینی تر باشه نصف یک شیرینی می خورم

یا یک برش پیتزا می خورم نمی ذارم حسرت چیزی بمونه برام

تا ممکنه مسیرها رو پیاده می رم

یک روز که پر خوری کردم فرداش روزه می گیرم

شام دعوت باشم نهار فقط سالاد و میوه می خورم

بدون عجله و آهسته دارم کم می کنم تو حدود 5 ماه 10 کیلو کم کردم برنامه دارم 10 کیلو دیگه هم کم کنم

قارچ کفیر فواید و استفادش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691592

گلم شما يه جا گفتي شوهرت موبايل فروشي داره

ميشه از ايشون بپرسي قيمت خود ايفون ١١ تك سيمكارت

٦٤ گيگ سفيد يا مشكي چند قيمت؟؟

حوا به آدم گفت :دوستم دارى؟ آدم گفت :  مگه خبر مرگم چاره ديگه اي دارم ؟  و اينگونه بود كه عشق آغاز شد