2777
2789
دکتر بعد از دیدن ازمایش گفت کم خونه و قطره اهن فروکیدز بهش داد قبلا ایروویت نیدادم کسی بوده بچش کم خونی داشته باشه و چه قطره اهنی دادین دخترم 13 ماهشه لطفا راهنماییم کنید
میشه یه صلوات واسه حل مشکلم بفرستید؟ممنونتون میشم
فرو گلوبین هم خوبه

سعی کن قطره ها با شیر تاخل نداشته باشه حاقل یه ساعت فاصله بذار
یا غذاهایی که کوشت قرمز هم داره ماست نده که آهنش جذب بشه

یاسمین عزیزم http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014042810405911900 [smiley]s/sm_29.gif[/smiley] وبلاگ یاسمین www.yekfereshteh.persianblog.ir
سعی کن توی قابلمه مسی غذا درست منی و کفگیر آهنی هم توش بزارری قطره آهن هم باید حتما ایرانی باشه این خارجی ها آهن کمی دارن و برای کشور خودشون و با آب و هوای خودشون ساخته شده
باران میبارد ! به حرمت کداممان ، نمی دانم ؟ من همین قدر می دانم باران صدای پای اجابت است و خدا با همه جبروتش دارد ناز میخرد ........ پس نیاز کن .......!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره با مواد غذایی طبیعی خوبش کنی. که بهترینش شیره انگور.اگر شیر پاستوریزه میخوره با شیر قاطی کن روزی دوبار بهش بده.خواهر زاده من کم خونی بسیار شدیدی داشت و فقط وفقط با شیره رفعش کرد.
تا کی باید تاوان حماقت هامو بدم..تا کی...هان تا کی...
عزیزم منم کم خونی داشت آهنشو دوبرابر کردم بعد دوماه خوب شد اشتهاشم برگشت
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
دیانا من توئم یا تو منی ؟هههههههههه
باران میبارد ! به حرمت کداممان ، نمی دانم ؟ من همین قدر می دانم باران صدای پای اجابت است و خدا با همه جبروتش دارد ناز میخرد ........ پس نیاز کن .......!
چرا دوتا دیانا داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
نمیدونم والله ولی من مثل اینکه پیرترم