2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ی مقداریشو بورس سرمایه گذاری کن من خاهرم سه چهارتومن تو بورس داره ماهی کم کم پونصد سود میکنه م ...

چه جوریه خیلی ممنون میشم توضیح بدی منم میخوام سرمایه گذاری کنم.ولی نمیدونم چی به چیه

خدا وکیلی صدتومن میدم دیگه کاربریمو نترکونین😑
بورس فقط منتها باید سوادشو داشته باشین من اوایل همش ضرر بود ولی کلاساشو رفتم الان هزارماشالا همش س ...

کلاس هایی که خود بورس برگزار میکنه؟ من پسر خالم ۱۵ ساله تو بورس برای خرید سهم از اون مشورت میگیرم

من تا بهمن ماه ۱۰ کیلو وزن کم میکنم من مطمئنم🏃‍♀️💃
لوازم آرایشی بخر بفروش پولت دو برابر میشه

عزیزم یکی از آشناهای ما تو استرالیاست بهش پیشنهاد کردیم ست لاک ، کرم پودر و رژ و کلا وسایل آرایشی اصل و مارک بفرسته ما بفروشیم درصدی برداریم دو‌طرف. 

به نظرتون میگیره اینکار؟ 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑
نمیخوام پز بدم ولی لاغرم 😁

الکی 

تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_art_galleryy 

ماشین بخر

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             

یا طلا بخر

+ما تو دهاتمون یه اسب داشتیم قیافه ات شبیه اون شده الان                                               (عمه ام وقتی من موهامو چتری میزنم....                             

بورس باید خیلی وارد باشی.شوهر من کارمند بورس بود سود خوبی میداد.ولی یک دفعه ۲۰۰ میلیون از پولش رفت رو هوا.تازه استاده.از بورس اوند بیرون.

تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_art_galleryy 
قابل نداره ولي بذار به توصيه بچه ها كار بورس رو ياد بگيرم بيشترش كنم همه شو بدم بهت    

قربونت برم 😚😚😚

چقد دست و دل بازی توووو 😄😄😄😘😘😘

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...