2777
2789
آخه زمینه بیابونه ها ولی ایستگاه قطار دارن می سازن همه کله گنده ها دارن می خرن ۱۰ سال دیگه به نتیجه ...

من چون ميدونم تا سال ديگه بهش نياز پيدا ميكنم دنبال راهكارم كه لااقل بيخودي نگهش نداشته باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ی مقداریشو بورس سرمایه گذاری کن من خاهرم سه چهارتومن تو بورس داره ماهی کم کم پونصد سود میکنه م ...

دقیقا رئیس من میگه تا تیر ماه سال اینده صبر کن.. انشاالله طوری سهام میخرم که حداکثر یک برابر بشه سرمایه ات..بازم نمیشه قطعا گفت این طور میشه.. چون بورس و سرمایه گذاری بالاخره ریسک هم داره ممکن ارزش سهام یک شرکت سقوط هم بکنه.. من میخواستم بزارم بانک وام بگیرم گفت فعلا چند ماه بزار اینجا شاید خدا خواست نیازی به گرفتن وام نشد اصلا

همینی که هست
بورس فقط منتها باید سوادشو داشته باشین من اوایل همش ضرر بود ولی کلاساشو رفتم الان هزارماشالا همش س ...

كجا كلاسش رو برگزار ميكنن ؟ يكم راهنمايي ميكني در مورد بورس لطفا 

كجا كلاسش رو برگزار ميكنن ؟ يكم راهنمايي ميكني در مورد بورس لطفا 

ما یکی از دوستان خونوادگی کلاس رو توی پارکینگ خونه پدریش برگزار میکرد که منو همسرم میرفتیم ولی خودشون از موسسه رفته بودن 

من یک ملکه هستم سرزمین من وسعت قلب همسرم است😍💞

خیلی پیچیدس تحلیل نمودارای سهام

بنظرم باید سوادش رو داشته باشین وارد کارش بشین یا به کسی که بلده بسپارین که یه مقداری از سود رو ازتون میگیره اون طرف که کاربلده

من یک ملکه هستم سرزمین من وسعت قلب همسرم است😍💞