2777
2789
عنوان

یخچال دوقلو

207 بازدید | 16 پست

به نظرتون کدوم بهتره ؟؟هردو یخچال یخساز و بار دارند از نظر ظاهری تقریبا شبیه به هم هستن اما دسته ها فرق میکنه. ایا کسی داشته یا داره؟؟؟ممنون میشم نظر درست بدید بهم واسه جهازم میخوام

تعداد رای : 10
نظرسنجی
هیمالیا پانورما
4
40%
الکترواستیل
6
60%
و خدا را شاکرم به خاطر همه داداه ها و نداده هایش  

من الکترواستیل دارم راضیم ازش یخچال خوبیه ولی درکل ساید بیشتر دوسداشتم هرکاری کردم شوهرم نذاشت گفت دوقلو بهتره فضای بیشتری داره

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الکترواستیل دارم راضیم ازش یخچال خوبیه ولی درکل ساید بیشتر دوسداشتم هرکاری کردم شوهرم نذاشت گفت د ...

دوقلو از این مدل که یخساز داره داری؟؟؟

هیچ کدوم نظرات دیجی کالا از هیمالیا ک اصلا کسی راضی نبوده

اره خودمم خوندم اما یکی راضیه یکی ناراضی نمیدونم چ کنم

دوقلو از این مدل که یخساز داره داری؟؟؟

نه یخساز نداره از ایناس که داخلِ فریزرش جا یخی داره یه چیزی حالت پیچی داره اونو میچرخونی یخ میریزه توی کشوی کوچیک زیرش

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
نه یخساز نداره از ایناس که داخلِ فریزرش جا یخی داره یه چیزی حالت پیچی داره اونو میچرخونی یخ میریزه ت ...

فک کنم جدید اومده مدل یخساز ش دقیقا مثل هیمالیا مدل پانورماست اما کیفیتشو نمیدونم

فک کنم جدید اومده مدل یخساز ش دقیقا مثل هیمالیا مدل پانورماست اما کیفیتشو نمیدونم

بنظرم چیزی که کیفتشو نمیدونی چجوریه نگیر چون بعدا اذیتت میکنه با این گرونی مجبور میشی دوباره عوض کنی

بنظرم چیزی که کیفتشو نمیدونی چجوریه نگیر چون بعدا اذیتت میکنه با این گرونی مجبور میشی دوباره عوض کنی

خب اخهههه از کجا بفهمم خود مغازه دارام که خدا خیر داده ها هرکی چیزی میگه اصلا مغزم درد گرفته از بس این سایت و مغازه ها رو زیر و رو کردم واس جهاز