2777
2789

سلام خانما، من یه هفته دیگه به تاریخ زایمانه مونده، اومدم پیش ماما، قبلا اومده بودم پیشش برای عفونتم، یک هفته پیش، الان اومدم وضعیت دهانه رحمم رو بدونم، ببینم چطوره، باید بهش چی بگم؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی سن بارداریتو بگو خودش میدوته چیکار کنه

آخه یه هفته پیش اومدم گفت عفونت داری و اینکه لگنت برای زایمان طبیعی خوبه و دهانه رحمم رو هم انگار تحریک کرد و گفت به شرط پیاده روی 4 یا 5 روز دیگه دردت میگیره، منم پیاده روی زیادی نداشتم تا الان اومدم ببینم عفونتم رفع شده یا نه و اینکه دهانه رحمم در چه وضعیتی هست 

آخه یه هفته پیش اومدم گفت عفونت داری و اینکه لگنت برای زایمان طبیعی خوبه و دهانه رحمم رو هم انگار تح ...

ولی نمیدونم دقیقا چطوری بهش بگم، آیا اومدنم برای اینکه عفونتم رفع شده درسته یا نه