2777
2789
عنوان

ولخرجی

653 بازدید | 25 پست

سلام

واقعا دیگه از دست کارای مادرشوهر و پدر شوهرم خسته شدم کلا خودشونو راحت کردن همش دستور خرید میدن ولی کو پول شوهرم یه مدت حقوقشو نمیدادن خرجشون نمیکرد یعنی نداشت اما الان هی میخره غر میزنه ولی بازم میخره مادرشوهرمم بهش میگه خوب برو از بابات پولشو بگیر ولی مثلا شوهرم روش نمیشه مادرشوهرمم زرنگ شده چند روز پیش باشوهرم میخواسته واسه کاری بره بیرون یه مانتو کهنه میپوشه میدونه شوهرم رو این چیزا حساسه میگه این چیه پوشیدی اونم میگه خوب ندارم بابات نمیده شوهرمم میره براش یه مانتو دویست و پنجاهی میخره اومد خونه گفتم مامانت که مانتو داشت تازه خریده بود شوهرمم پرسیدداشتی یهو گفت اره یادم نبود

من جرات نمیکنم بگم چی خریدم یا باید بگم تموم شده و نیست یا اگه دیدم میگیرم چون مادرشوهرمم میگه میخوام ولی پول نمیده 

من خودم کلا کم خرجم همه میگن خودت بخر تا اون نخره ولی خوب من هم عادت کردم هم چند جا قسط داریم چیکار کنم خودم خرجمو ببرم بالا جون اونارو نمیتونم کم خرج کنم

اينجور موقع ها به اين فك كن يه روز اين مادر خودش نخورده داده به بچش 

فك كنم فقط اينجوري اروم شي😂

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه خودت خرج كن تا دستش خالى باشع

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔

مدیریت مالی رو خودت بگیر دستت

انقدم ملاحظه شوهرتو نکن. تو لباس و ... بخری بهتر از اینه که مادرشوهرت تیغ بزنه و بخره

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی
اينجور موقع ها به اين فك كن يه روز اين مادر خودش نخورده داده به بچش  فك كنم فقط اينجوري اروم ش ...

نه مادرش خودش همش خورده واصلا به فکر نبوده از مراسم خواستگاری تا الان یه قرون به پسرشون کمک نکردن 

انگشتری که برای نشون برای من اوردن همون دقیقه انقدر نازک بود جلوی خودشن شکست گفتتن نواشتیم بهتر بخریم ولی بعد خونشونو عوض کردن مبل خریدن فرش گرفتن

اشتباه میکنی.یکبار برای همیشه با ی حرکت درست تموم کن این پررویی رو..با سیاست نه با دعوا.اگه دعوا راه بندازی خودتو خراب میکنی و ادم بده تو میشی.. خودت برو برای خودت لباس بخر وسایل دکوری بخر.پس اندازکن ب همسرت نگو .وقتی پول نداشته باشه نمیتونه بخره