2777
2789
عنوان

کدبانوها

135 بازدید | 19 پست

سلام میشه لطف کنید یه دستور پخت عالی کالجوش و بهم بدین اخه من هروقت درست میکنم شوهرم ی ایرادی میگیره

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

نگران نباش شوهرای ما هم همینجوری  ان    میخورن تا حد ترکیدن  بعد  ایرادو میگیرن😂

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 

کالوش به نظرم هرچی غلیظ تر باشه خوشمزه تر میشه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سیر رو رنده کن تفت بده بهش زردچوبه نعنا بزن بعد کشکتو حل کن با اب بریز تو قابلمه گرم بشه

کنارش هم میتونی بادمجون سیب زمینی اب پز گردو بزاری

واسه کسی که حاضرِ برات بمیره،" دلیلِ زنده بودن باش"

مردا ايراد گيرن😂بذار يه بار خودش درست كنه بگو من بلد نيستم تو درست كن 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 
نگران نباش شوهرای ما هم همینجوری  ان    میخورن تا حد ترکیدن  بعد  ایرادو می ...

اره والا همشو میخوره بعدش میگه این چیه درست کردی

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه به آن اضافه کنیدو بسیار کم تفت دهید.

- سپس کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد سرخ شده اضافه نمایید و هم بزنید تا جوش بیایدو یکی دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد.

- سپس نمک و فلفل و گردو را اضافه کنید. و در کاسه سرو کنید.

کالوش به نظرم هرچی غلیظ تر باشه خوشمزه تر میشه

مرسی دوستم

من خودم پیاز وگوجه رنده میکنم با روغن تفت میدم ابش که خشک شد..فلفل سیاه.زردچوبه.نعناع.چهارزیره میریزم تفت میدم.بعدکشک وگردو و یه کاسه اب میریزم میذارم یه جوش بزنه

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

عزیزم روغن پیاز درست کن و بهش کمی زردچوبه بزن بعد که سرخ شد نعنا خشک اضافه کن و مغزیجات مثل گردو و پسته اضافه کن تا کمی روغن بشینه و در اخر کشک را اضافه کن. کشک زیاد نباید بجوشه چون حالت ترشی میگیره

قهرمان خودت باش 
سیر رو رنده کن تفت بده بهش زردچوبه نعنا بزن بعد کشکتو حل کن با اب بریز تو قابلمه گرم بشه کنارش هم م ...

فدات ممنون

https://www.instagram.com/p/BzsT64bAwZl/

مرسی خانومی

مردا ايراد گيرن😂بذار يه بار خودش درست كنه بگو من بلد نيستم تو درست كن 

😂😂😂

ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه به آن ...

ممنونم عزیزم