2777
2789
عنوان

كمك كنيد، پسرم خييييلي لوس شده

430 بازدید | 15 پست

٢ سال و ٤ ماهشه ، چند وقته كه اينجوري شده، تك فرزند هم هست

مثلا اب ميخواد ميگه بابا اب بده، حالا باباش هم خوابه، من بدم بهش نميخوره و جيغ و گريه كه فقط باباش ديگه باباش پا ميشه بهش اب ميده، يا نصف شب كه اب ميخواد بعضي مواقع گير ميده كه بغلش كنه ببرش اشپزخونه و اونجا اب بخوره، از من يا مامان بزرگش هم اب يا هرچيز ديگه اي بخواد همون شخص بايد بهش بده و حتي كسي نبايد اون شخص رو كمك كنه 

وسط منو شوهرم ميخوابه, منو شوهرم كنار هم بخوابيم گريه ميكنه يا حتي كنار هم بشينيم فوري مياد وسطمون ميشينه يا مارو از هم جدا ميكنه، ديشب خوابش ميومد و پتو ميخواست ، براش پتو اوردم باز كلي گريه كرد كه اينو نميخوام و اين پتو رو بزار سره جاش 

ميدونم بايد جاي خوابش عوض بشه ولي چون تازه از پوشك گرفتم يه مدت ميخوام بگذره بعد جداش كنم، قبلا دعواش كردم ولي الان خيلي وقته كه دعواش نميكنم چون دلم براش ميسوزه گاهي اوقات خونسرد بهش ميگم نه و هرچي گريه كنه توجه نميكنم

تيكر ارزوهامه و باردار نيستم🌷❤️❤️❤️❤️❤️  به ارزوهايم قول رسيدن دادم 💐

وقتی گریه میکنه   و شما کاراشو انجام میدین     یعنی بهش قدرت میدین که کارشو  ادامه بده     اصلا تحت هیچ شرایطی وقتی کریه کرد  اون کارو نکنید      فقط بگید  نه  و رو حرفتون بمونید 

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 

بهترین راه حل اینه که یه مدت دلتون رو سنگ کنین و بهریه هاش هیچ اهمیتی ندین. مثلا وقتی میگه حتما باید فلان شخص آب بده این کارو نکنین خودتون آب بدین اگر نخورد هم اهنیت ندین دور از جونش از تشنگی هلاک نمیشه که. وقتی میگه بین شما بخوابم این کارو نکنین ولی فعلا جداش هم نکنین کنار خودتون بخوابه بغلش کنین

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اينم بگم تنهاست و بچه اي نيست كه باهاش بازي كنه، زماني كه هوا خوب بود زياد پارك ميبردمش ولي الان هوا سرده و نميبرمش، اكثرا خودمو باباش هم بازيش هستيم 

پسر منم ابن طور بود

مجبور شدم واسه اون قسمت که میگفت فقط فلانی آب بیاره یه دعوا حسابی بکنمش

اینکارو کردم بیخیال شد

بقیه چیزا هم طبیعیه بابا بزرگ میشه درست میشه

در ضمن پسر بچه ها یه هورمونی تا پنج سالگی تو بدننشون ترشح میشه که روی مادرشون حساس میشن و دوست ندارن پدر و در کنار مادر ببینن

من پسرم میگفت مامان من بزرگ بشم فقط میخوام با تو عروسی کنم😀

الان جدا میخوابه ولی بازم میبینه من پیش همسرم دراز کشیدم زودی مییاد میپره وسطمون

خیلی سخت نگیر بزرگ میشه درست مبشه

پسر منم ابن طور بود مجبور شدم واسه اون قسمت که میگفت فقط فلانی آب بیاره یه دعوا حسابی بکنمش اینکار ...

اصلا دلم نمياد دعواش كنم 😔 

پسر منم خيلي روم حساس شده حتي دست شوهرمو بگيرم دستامونو از هم جدا ميكنه...

اینکه پدرشو یمقدار اذیت میکنه و بین شما میخوابه و بینتون فاصله میندازه طبیعیه و مربوط به تعارض ادیپ بچس که درست میشه به مرور زمان

شما برای نتیجه گیری بهتر به روانشناس کودک مراجعه کنید بچها موجوداتین که اگر یخورده باهاشون غلط رفتار بشه کارای عجیبی ازشون سر میزنه پس حتما و حتما تشریف ببرین پیش روانشناس کودکان

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
اصلا دلم نمياد دعواش كنم 😔  پسر منم خيلي روم حساس شده حتي دست شوهرمو بگيرم دستامونو از هم جدا ...

اونکاراش طبیعیه واسه اون چیزا دعوا نکن سنش بره بالا درست میشه

ولی رفتارهای دیگه مثل لجبازی اصلا درست نیست باید جلوش رو بگیری جون الان وقتشه که تربیت بشه

اول خیلی محکم باش و آروم بگو نه و جلوش وایسا یا یه جوری ببخشید خرش کن تا یادش بره اگه اینکارا رو کردی و جواب نداد دیگه باید دعواش کنی

اونم نه اینکه بگیری بزنی یا بترسونیش یه داد زدن سر بچه واقعا لازمه

اونکاراش طبیعیه واسه اون چیزا دعوا نکن سنش بره بالا درست میشه ولی رفتارهای دیگه مثل لجبازی اصلا درس ...

خيلي وقتا بهش گفتم نه ، اما معمولا شبا و مموقع خوابش اين لجبازيش شروع ميشه و منم واسه اينكه خوابش نپره و زود بخوابه هرچي ميگم گوش ميكنه و البته فوري هم ميخوابه

اینکه پدرشو یمقدار اذیت میکنه و بین شما میخوابه و بینتون فاصله میندازه طبیعیه و مربوط به تعارض ادیپ ...

حتما توي اولين فرصت پيش روانشناس ميرم

خيلي وقتا بهش گفتم نه ، اما معمولا شبا و مموقع خوابش اين لجبازيش شروع ميشه و منم واسه اينكه خوا ...

ببین من شبا یه لیوان آب میزاشتم بالاسرش پا میشد همونو میخورد دیگه عادت کرده بود الانم میزارم براش

اگرم دیدی قبول نمیکنه و هی گریه میکنه خودت رو بزن به خواب و تحمل کن بهش بی اعتنا شو خودش خسته میشه  آروم میشه

اينم بگم تنهاست و بچه اي نيست كه باهاش بازي كنه، زماني كه هوا خوب بود زياد پارك ميبردمش ولي الان هوا ...

دقیقامثل ما.

ورفتاراپسرمن داره.

نصف شب واب و....

الان 3ونیم ساله وبهترشده. بعصبااخلاقشونه زیادگ ربط ب لوس بودن نداره.

تنهان وبی هم بازی