2777
2789
عنوان

خانوما کمک .. بی بی چک 🙌

433 بازدید | 39 پست

سلام صبح بخیر

امروز موعدمه 28 سیکل

دیشب بی بی چک زدم منفی بود

از ناراحتی گذاشتم رو آینه دستشویی و رفتم سر نماز کلی گریه کردم

بعد از شام حدود 2 ساعت بعدش رفتم دیدم خشک شده و یه هاله کمرنگ دیده میشد . پریدم بیرون به همسرم نشون دادم اونم میدید توهم نبود

اما بعد از 2ساعت هاله افتادن میشه اعتماد کرد و امیدی هست ؟

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این تجربهررو داشتم پرنس دوسالم الان لالاس😊

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

دوباره امتحان کن مطمئن شی

ایشالا هر چی خیره پیش بیاد شما هم مامان شی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من یکساله تو اقدامم

هیچ وقت خط دوم رو ندیده بودم حتی کمرنگشو

نمیدونستم جاش کجاست

اما دیشبی دیده میشد

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

ان شاءالله که بارداری اما زیاد هم دل نبند که ممکنه پریود شی و دلسرد زیر ۵ دقیقه معتبره هاله ،،، اگر این ماه نشد و پریود شدی فقط کافیه دو هفته صبر کنی و بعدش اقدام ان شاءالله ماه بعد پریود میشی ،، حالا یکی دو روز دیگه صبر کن ان شاءالله که بارداری