2777
2789
عنوان

21سالمه هنوزنرفتم دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 24 پست
شاید باورت نشه ولی من ۱۵ سالمه متاهلم .از رشته و این چیزا سر در نمیارم .ولی کاش رشته ات الهیات بود ر ...

آخی عروس کوچولوی مهربون😘😘 ایشالا خوشبخت باشی

خدایا هوای دلم را داشته باش...........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزمی ❤❤واسه دکترشدنم صلوات بفرس 🙏منم واسه ارامشت دعامیکنم

چشم ایشالله موفق بشی عزیزم. ممنون 😊🙏

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
آخی عروس کوچولوی مهربون😘😘 ایشالا خوشبخت باشی

ممنون خوشگلم 

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
درستو حتما ادامه بده

اگه فرصتشو داشته باشم حتما ❤

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    

اسی اومدم بهت بگم من 21 سالگی رفتم دانشگا. کی گفته دیره. تازه خاهرم ک دانشگا میرفت لیسانس همکلاسی بالای 30 سال حتی داشتن

تازه تو رشته های تجربی ک اتفاقا مد هس سن بالاها هم شرکت میکنن. اصن نگران نباش فقط ب هدفت فکر کن و تلاش کن براش

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
دانشگاه ک اصلا نرو هیچی توش نیست ازدواج ک دیگه از دانشگاه بدترررررر

اصولا هر کی دانشگاه درپیت درس خونده و بیکار مونده سعی میکنه بگه دانشگاه رفتن مهم نیست 

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد..... 
اصولا هر کی دانشگاه درپیت درس خونده و بیکار مونده سعی میکنه بگه دانشگاه رفتن مهم نیست 

منظورتون شخص بنده بود؟

چون اگه بود, باید بگم زدی تو خال😉😂😂😂

نمیخوام کسی دوسم داشته باشه،همین ک درکم کنن کافیه...
منظورتون شخص بنده بود؟ چون اگه بود, باید بگم زدی تو خال😉😂😂😂

😂😂😂

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️