2777
2789
عنوان

کار من اشتباهه؟

662 بازدید | 36 پست

من با یه پسری ۷سال خوردی دوست بودم اواخر سرد شده بود بهم میگفت میخوام زن بگیرم به هر طریقی بود ازش  جدا شدم  ولی هنوز زنگ میزنه روزی چند بار ،منم چند  روزه  از حرص باهاش قرار میزارم نمیرم ،امشب اتفاقی منو تو مغازه دید گفت خیلی بی شعور نفهمی منو اسکول کردی سرقرار نمیای🤦🏼‍♀️  مگه آدم بعد این همه سال یهو میزاره میره جدا میشه بعد قرار میزاره قط میکنه دیگه جواب نمیده؟حتما وابسته ام انقدر زنگ میزنم،گفتم مگه نمیخواستی سه ماه دیگه زن بگیری؟ فازت چیه بکش بیرون از من ،گفت؛حتما نمیتونم بکشم بیرون چرا جدا شدی 

خدایا من دقیقا اینجام ....تو کجایی؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بکش بیرون از منو خوب اومدی و اونم خوب جوابتو داده که نمیتونه ازت بکشه بیرون

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫