2777
2789
عنوان

وای انقدر عصباانیم ک خدا بدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شهرستان ما تاپارسال با۲۰۰ت ویلایی شیک میشد الان با ۳۰۰ت ی اپارتمان نقلی تمیز نمیشع

دقیقا دیشب منم شیراز هر چی گشتم 800 پایین نبود.ما چجوری میتونیم خونه بخریم!!

ارباب شدی به هرکسی رو نزنم ارباب حسین
تو شهرستان ما تاپارسال با۲۰۰ت ویلایی شیک میشد الان با ۳۰۰ت ی اپارتمان نقلی تمیز نمیشع

عزیزم منم سمنانم کجا پارسال با 200 میشد ویلایی خرید؟ پس خیییییلی وقته خبر از قیمتها نداشتی

منم دیشب یه دور توی دیوار زدم بعدشم گریه کردم.واقعا آرزوی خونه خریدن رو باید به گور ببرم

اینجوری نگو گلم خدا بزرگه مهم اینه خونه نقلیت خوشبختی ولی خدا واقعا کمک همه کنه ماها ک جوونیم بعضی پدرمادرا هنوز خونه ندارن چکارکنن

اینجوری نگو گلم خدا بزرگه مهم اینه خونه نقلیت خوشبختی ولی خدا واقعا کمک همه کنه ماها ک جوونیم بعضی پ ...

اخه مستاجرم با دوتا بچه.ان شاالله خوشبخت بشی.از من میشنوی بی خیال خرید خونه نشو.

ارباب شدی به هرکسی رو نزنم ارباب حسین
من پارسال مرداد هفتاد متره 16 سال ساخت توی گلشهر خریدم 170 تومن. خالم پارسال ویلایی خرید 800 تومن

من سمنانو خیلی خوب بلد نیستم میخوام بیام زندگی کنم تازه خونه اونا سمت ققنوسه