2777
2789
عنوان

لطفا کمک

67 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من تقریبا ۵ ماهه ک زایمان کردم...بعد دو ماه از زایمانم پریود شدم و تا الان ک سه ماهه پریود نشدم ازمایش دادم جوابش منفی بود چون جلوگیریم طبیعیه ترسیدم باردار باشم...حالا امشب عروسی بودم یکم رقصیدم الان ک اومدم خونه لک دیدم...بنظرتون چکار کنم؟چ دلیلی میتونه داشته باشه؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3603886/تعبیر-خواب هر کسی میخواد براش تعبیر خواب انجام بشه بهم درخواست دوستی و پیام بفرسته تا براشون آیدی بفرستم ،کاملا رایگان و صلواتی استاد تعبیر خواب رو انجام میدن

تعبیرخواب بصورت صلواتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بعد زایمان تا یکسال قاعدگی پراکنده هس. ممکنه هرماه بشی ممکنه چندماه بشی مممکنه تا یکسال نشی. م ...

خب حالا من کار ب نشدن ندارم...من امشب لک بینی دیدم برا همین ترسیدم

نترس ولی جلوگیری طبیعی نکن دیگ.رحم خیلی گیراییش بالاس بعد از زایمان.هرچند بعضیا تا یه سال ممکنه تخمک ...

شوهرم راضی نمیشه قرص بخورم میگه هر کی قرص خورده دیگه بچه دار نشده برا همین خودش طبیعی انجام میده

شوهرم راضی نمیشه قرص بخورم میگه هر کی قرص خورده دیگه بچه دار نشده برا همین خودش طبیعی انجام میده

قرص مگ تنها راهشه..اصن قرص عوارض داره تپش قلب و بی اعصابی و اینا.‌راها دیگ هم هست خووو