2777
2789
عنوان

ازم جدا شده ولی هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 39 پست
عزیزم قطعا آلزایمر نداری که سریع فراموشش کنی، اما بهتره دیگه بهش زنگ نزنی تا کمرنگ بشه واست

برای من تمومش شده است ولی کنجکاوم با چه رویی هنوز تو پیچم هست و همش استوری میزاره ومن باز نمیکنم 🤦🏼‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بلاک کن دیگه راه برگشت هم براش نذار 

ببین عاشقی باید با شناخت باشه فقط علاقه کافی نیست

مثلا بخوای با این ادم ازدواج کنی دوست داشتنت هم ازبین میره ازبس اخلاقش اذیتت میکنه

تیکر سربازی شوهرمه(شروع۱۹تیر۹۸)

ادم عقد هم میکنه نباید بذاره شوهرش از نظر روانی رو مخش کار کنه ...چه بمونه دوستی ...واقعا رهاش کن اگر دوست نداری یه زندگی پر تنش داشته باشی و ۵۰ سالگی الزایمر و ام اس و هزار تامریضی بگیری خدای نکرده

قلب زن نباید هی گرم و سرد بشه اگر هی گرم و سرد بشه واقعا ترکهای عمیقی برمیداره که یهو میترکه و دیگه چیزی نمیتونه خوبش کنه...از این انبساط و انقباض های الکی قلب و روح و جسمتو دور کن...در حقیقت جونتو بردار و فرار کن از دستش

اون انسان نیست ،بعید میدونم همچین آدم کثیفی تو این دنیا تکرار بشه ،دلم می‌خواد بهش اینارو بگم اما نمیتونم ،خیلی تحقیرم کرد خیلی دلم می‌خواد تلافی کنم,،زنگ میزدم وسط حرفم قط می‌کرد بعد میزنگیدم میگفت مشتری دارم، دوباره با خط دیگه میزنگیدم میدیدم در حال مکالمه 😔

ادم عقد هم میکنه نباید بذاره شوهرش از نظر روانی رو مخش کار کنه ...چه بمونه دوستی ...واقعا رهاش کن اگ ...

گل گفتی خواهر ،پسره داغونم کرده داغون هر لحظه اشک میریزم  ،به حال خودم تاسف میخورم که انقدر احساسی و عاطفی ام 

اگه میدونی بعد آنفالو پشیمون میشی دوباره فالو میکنی اینکارو نکن اصلا بیخیال و طبیعی باش

من اگه انفالو کنم بمیرمم دوباره فالو نمیکنم

اما اون اگه انفالو کنه من ناراحت نمیشم ،دیگه بدتر  از بلاهایی که سرم آورد نیست که