2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا خیلی دل میشکنن با حرفاشون 

والا ی عده نادون دورم جمع شدن خانواده شوهرم ک اصلا تو کلشون نمیره ک حساسیت به پروتئین گاوی چیه نمیدونن رفلاکس چیه پرتقالو نارنگیه ک همیشه میدن به بچم اوتوقت من باید از دست پسرم به زور بگیرم والا بچم از همه بیشتر عذاب میکشه دوماه دیگه باز باید ببرم ازمایش تا ببینم برطرف شده یا ن اما‌ ن هنوز خوب نشده چون تموم چونش دوباره کهیر زده 😔

محکم بشین دلم این دور اخره
والا ی عده نادون دورم جمع شدن خانواده شوهرم ک اصلا تو کلشون نمیره ک حساسیت به پروتئین گاوی چیه نمیدو ...

خدا ی عقلی ز اونا بده ی صبریم ب تو.نمیدونن باعث حال بدتر بچه میشن

خدا ی عقلی ز اونا بده ی صبریم ب تو.نمیدونن باعث حال بدتر بچه میشن

بخدا از ترس اینکه دل بچم چیزی نخواد یا چیزی ندن بهش خونشون نمیرم حتی میشه س ماه اینا بچم نمیبینه اونارو بعد اینکه میبینه خب میترسه اولش گریه میکنه کلا از اولم رابطه خوبی با سمت شوهرم نداشت حتی از ۲ماهگی اونا بغلش میکردن گریه میکرد و جیغ میزد الانم با اونا همینه تا میان نزدیکش گریه میکنه خب به من چ چرا با طرف من اینطور نیست چرا با همسایه ها بچهای دیگه اینطور نیست اونوقت میگن اجتماعی نیستمنم گفتم فقط با شما اینطوره سمت منو ۶ماه یبار میبینه اما اصلا ن گریه میکنه ن هیچی حتی میزارم اونجا پیششون میرم کارای دیگمو میکنم

به اسونی .....با عدم شعور 

اها این چیزی بود ک ب شما گفتن؟

من فکر کردم دارید میگید من دخترم بین این همه خانوم تو نی نی سایت.فک کردم دارید با من شوخی میکنید.😐😊

اولا ببخشید.دوما ک متاسفانه تو مملکت ما هنوز تو بدیهیات موندن.و ادمارو اونطور ک واقعا هستن نمیخوان.

شوهرت درک میکنه این جریانارو؟

اره عزیزم اون مشکلی نداره چقدر خودش تذکر داده ک تا میبینیدش نیاد بخواید بغلش کنید صبر کنید حس امنیت کنه بعد خودش میاد سمتتون اما کو عقلو شعور مخصوصا خواهرشوهر بزرگم اشک بچه رو درمیارها میگه ولش کن بزار عادت کنه

بعداونم مادرشوهرم.گفت به جهنم بچت مرد یه تیکه گوشت بود دیگه...خیلی ازایناگفته

وای دوست عزیز امضاتو. خوندم. خیلی ناراحت شدم، منم پسرم تو سه چهارماهگی سقط شد. دیونه شدم. لباسهاشو بغل میگرفتم  گریه میکردم کلی وسیله خریده بودم. خیلی از اطرافیان تیکه شنیدم. دقیقا همین بلا سر خودشون اومد خدا جواب همشون رو داد. وخدا وشکر بلافاصله بعدش دوتا پسر گیرم اومد، ولی هنوز که هنوز ه داغ اون روزها به دلم بعد چند سال