یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رمز دوم واس تراکنش های نتی هستش....بانک لازم نیست هر دفعه بری...اولش ی برنامس نصب میکنی ک از سایت بانکم میشه بعد ی سرم جلو خود پرداز میری تا برنامه رو فعال شه بعد دیگه هر وقت برنامه رو باز کنی رمز دوم پویا میده....ظرف ۶۰ ثانیه سوخت میشه باز جدید میگیری از همون برنامخ
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
از اول دی قراره رمز موقتی بیاد الان با همون رمز دومم خرید میکنم ولی از دی انگار باید هر بار رمز دوم جدید بگیرم میخوام بدونم چجوریه باید آپ خاصی نصب کنم؟ حتما باید آنلاین بانک داشته باشم؟
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
برنامه رمز ی بار مصرف بانکتو...ک تو سایت بانک هست..بعضی بانکام لینکشو اس ام اس کردن واس مشتریاشون..ی نت سرچ کنی کامل توضیح هست