2777
2789
عنوان

سفیدی پوست...

178 بازدید | 14 پست

سلام دوستای عزیزم کسی تا حالا برای سفید شدن کشاله ران و اون اطراف کاری انجام داده...کسی کرم یا ژلی رو میشناسه ک مناسب باشه برای تعقیر رنگ اون نواحی...لطفا هرکی هرچی بلده رو ب اشتراک بذاره ک بقیه هم استفاده کنن ازش...

که جان را فرش زیر پای مادر میتوان کرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ژل روشن کننده سینره زدم

تاثیرم داشت؟چه مدت استفاده کردی

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
تاثیرم داشت؟چه مدت استفاده کردی

خیلییی ولی بعدش رعایت نکنی باز سیا میشه

مثلا سعی کن بدش هفته ای یک بار دوبار حنا بزنی.لباس زیر تنگ نپوشی و تیغ نزنی دیگه.من دو تا خریدم روزی دوبار میزدم یادم نیست چند وقت رقت

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
ترکیبی از ماست و آرد نخودچی و کمی آبلیمو  معجزه میکنه

واقعا من داغونم

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
خیلییی ولی بعدش رعایت نکنی باز سیا میشه مثلا سعی کن بدش هفته ای یک بار دوبار حنا بزنی.لباس زیر تنگ ...

هفته اب یک بار در همین مدت ک دارم کرم رو استفاده میکنم حنا بزارم؟تیغ و ژیلت ک اصلا استفاده نمیکنم برای زیر بغل از وقتی از پودر موبر استفاده میکنم تیرگیش خیلی برطرف شده

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
اره عزیزم خوب خوب میشه

ممنونم مرسی🙏

تخفيف ويژه يک هفته اي به مناست بلک فرايدي

40 درصد تخفیف در تمامی خدمات

هايفوتراپي براي کل صورت 900 هزار تومان

بوتاکس ناحيه اي 100 الي 150

ژل هر سي سي  300 تومان

تلفن جهت هماهنگي 86110844-02186110849– 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6