2777
2789
عنوان

خانومای مجرد بالای ۳۵ بیان ....

491 بازدید | 28 پست

ایا خانوم مجرد بالای ۳۵ اینجا داریم که تمایل به ازدواج داشته باشه ؟؟ من راه حلی دارم واسشون فقط کافیه واسم آیدب تلگرامتونو بفرستید تا راهنماییتون کنم.‌هنوزم دیر نیست با عقل و تشخیص خودتون میتونید بهترین ازدواج ممکن رو توی این سن داشته باشید با معیارهایی ک خودتون انتخاب میکنید نه من. برا خوشبختی منم دعا کنید ممنونم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لابد ازین صیغه میغه ها میخاد تبلیغ کنه...اه

اگه موافقی از لایکت ممنون میشم، اگه مخالفی از اینکه ریپلای نمیکنی!من از جر و بحث متنفرم دوست مخالف!اینجا هم مثل شما دلم میخاد نظرمو بگم حتییییییی اگه مخالف شماست!دقت کن پس!
لابد ازین صیغه میغه ها میخاد تبلیغ کنه...اه

نخیر صیغه رو خودمم قبول ندارم. و چون دختران پاک زیادی رو میشناسم که ب ۳۵ سال رسیدن اما تن به روابط کثیف ندادن دلم میخواد با یه آدم موجه مثل خودشون ازدواج کنن. حق اینا خوشبختی و مادر شدنه نه اونی که هر روز با یکی پریده. به شرافتم قسم کلک و مسخره بازی نیست.‌هدفم فقط نجات این دخترای نجیب و فراموش شدست.‌البته طلاق گرفته ها و کسانی هم که حتی فرزند دارند هم شامل میشه. 

شما بگو جریان چیه بعد هر کس دوست داشت آیدیش رو میده  چه اصراری دارین آیدی بگیرین 😐

باید آیدی داشته باشم که توضیحاتو اونجا بدم توی تاپبکها ممکنه زیر ۲۰ سال هم حتی باشن و ببینن و ممکنه تصمیمات غلطی بگیرن من دوس داشتم خانومای عاقل و بالغ رو هدایت کنم چون راحتر هست و خودشون خوب و بد رو تشخیص میدن.

نخیر صیغه رو خودمم قبول ندارم. و چون دختران پاک زیادی رو میشناسم که ب ۳۵ سال رسیدن اما تن به روابط ک ...

نجات 😂😂😂 

حالا ازدواج چه کوفتی هست 

خودش میتونه بدبختی باشه و مصیبت 

نجات 😂😂😂  حالا ازدواج چه کوفتی هست  خودش میتونه بدبختی باشه و مصیبت

برا بعضیا نجاته. همونجور که برا یسریا مثل شما مصیبته. خیلیا دوس دارم خونه و زندگی داشته باشن و سالم زندگی کنن و این کاملا طبیعیه