2777
2789
عنوان

تولد یک سالگی. نظر بدید خواهشا

216 بازدید | 23 پست

سلام مامانا و خانوما

یک ماه و نیم دیگه تولد یک سالگی دخترمه

نمیدونم تولد بگیرم یا نه!

براش نوبت آتلیه گرفتم اما لباس چی براش بگیرم

شما چیکار کردید یا میکنید برای تولد یکسالگی گلتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک سالگی فقط رفتیم اتلیه تولد نگرفتم برای بچم تا سه سالگی چون تا قبلش فقط مامان بابا میفهمن چی به چیه نه بچه

پسر من یه تولد مفصل تو سه سالگی داشت که خیلی بش خوش گذشت هر چن وقت یه بار میگه دوباره مردم رو دعوت کن من تولد میخام 😁

ست ببر حتمن خودت و همسرت و دخترت ست بزنید عکس بندازید تولدم حتمن بگیرم

خیلی سختمه

از خانواده خودم فقط خواهرم اینجاست

اما همه خانواده همسرم هستن

یه جورایی دست تنهام

یه کمم از نظر مالی مشکل هست😑

خیلی سختمه از خانواده خودم فقط خواهرم اینجاست اما همه خانواده همسرم هستن یه جورایی دست تنهام یه ...

تا چقدر میتونی خرج کنی؟ 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

بابا یک ماه نیم دیگست😂😂😂بخدا که مامانم اگه اینقد بهم توجه میکرد!من هنو مامانم درست تاریخ‌تولدمو بلد نیست 😂😂😂یا من بچه سر راهیم یا شما مادر نمونه ای هستی😂😍

آن روز ها گذشت و دگر آرزو مکن

من برای پسرم ده روز قبل تولدش تولد گرفتم

اما روز تولدش بردم اتلیه

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊