2777
2789
عنوان

مشکل شب یلدای من 😥خانوما کمک

494 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها من ۴ماهه عروسی کردم ،شوهرم پسر خوبیه فقط خیلی لجبازه و گاهیی اوقات زورگو،برا خرید جهازم همشو باهامون بود البته مامانم ازش خاسته بود،همیشه نظر میداد ک چی بگیریم و فلان،فقط چون رو خونم گاز رومیزی بود مامانم برام گاز نگرفت ،حالا شوهرم همیشه شاکیه میگ برات کم گذاشتن و گاز نخریدن برامن لباس خاب نخریدن و...منم زیاد باهاش کل کل نمیکنم چون دوران عقد خیلی دعوا داشتیم سر این موضوعات ....

حالا هی شوهرم میگفت ببینم مامانت اینا شب یلدا چیکا میکنن‌...اینجا رسمه ک سال بعد از عروسی پدرمادر عروس سب یلدایی میبرن ک شامل ی تیکه طلا و پالتو و کیف و کفش برا پسره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا هی شوهرم میگفت ببینم مامانت اینا شب یلدا چیکا میکنن‌...اینجا رسمه ک سال بعد از عروسی پدرمادر عر ...

چه رسم سنگین و سختی

کاش این رسما نبود تو این شرایط اقتصادی

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است

شوهرت خیلی پرتوقعه ب مامانت اینا بگو هیچی نیارین بیخود بد عادتش نکنین 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

وای ازاین رسماااااا

بزن دهنش رونده بگو همین ک هست.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

بابا ول کنید این رسم و رسوم های مزخرف رو خدا رو خوش نمیاد آخه پدر مادرا چه گناهی کردن 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 

با این اوضاع خراب اقتصادی مامانم اینا رفتن براش کیف خریدن ۱ ملبون فقط اینو بگم مامانم از ترس اینک خودش نیاد انتخاب کنه و چیز گرونتر برداره بهش ز نزد و سرخود خرید..الان حسابی ب شوهرم برخورده ک باید خودم خرید کردم(منم پارسال خودم خرید کردم)این تیکشو حق داره خوب

ولی حالا سرلج افتاده میگه شب یلدایی کنسله اون کیفو نمیخام منماز قبل فامیلو دعوت کردم خونم مامانم اینا هرید کردن احیل گرفتن تو این اوضاع با چ روییی بشون بگم کنسل

حالا هی شوهرم میگفت ببینم مامانت اینا شب یلدا چیکا میکنن‌...اینجا رسمه ک سال بعد از عروسی پدرمادر عر ...

خودش سنگ تموم گذاشت تو مراسما نامزدی؟یعنی خونوادش چیزی کم نذاشتن تو بگی بهش؟

بابا ول کنید این رسم و رسوم های مزخرف رو خدا رو خوش نمیاد آخه پدر مادرا چه گناهی کردن 

بخدا نمیدونم گناهم اینه تو این اصفهان کوفتی بدنیا اومدم همش رسم و رسوم