2777
2789
عنوان

اوایل بارداری شوهرتون کمک میکردن؟

183 بازدید | 22 پست

من دوهفتس فهمیدم باردارم زیاد کارکردنی کمرم درد میگیره زیر دلم تیرمیکشه شوهرم هیچ کمکی نمیکنه واسم حتی یه لیوان آبم واسه خودش نمیاره من باید بیارم

قبلا یه بار خودم سقط کردم الان بدنم ضعیفه میترسم چیزی بشه 

بنظرتون من زیادی لوسم یا حق دارم؟

منم خودم همه کارارو میکردم . 

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه نداشتم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نه بابا خودم از اول کارمو میکردم تا روز زایمان این وسط هام هنوز زنگ میزد به مامانم میگفت دخترت کارشو‌نمیکنه 😐😐

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
نه بابا خودم از اول کارمو میکردم تا روز زایمان این وسط هام هنوز زنگ میزد به مامانم میگفت دخترت کارشو ...

چ نامرد

اگر نمی خواهی در حق تو داوری شود، درباره دیگران داوری نکن.
چ نامرد

خیلی ولی برادرشوهرم کمک‌های خانوماشون میکنن ولی این نه 

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
خیلی ولی برادرشوهرم کمک‌های خانوماشون میکنن ولی این نه 

به دکترم گفته باید استراحت کنی زیاد کارنکنی 

مثل شوهر من من بی بی زدم هاله انداخت خودم کمرم درد میکنه امروز باهم دعوا بدی کردیم بعد سر لجم میگف من همسر سابقش ک اینجوری بوده تا ماه اخر من اصلا کمکش نمیکردم روزی میخاسته سزارین کنه ناهارش درس کرد بعد رفت بیمارستان 

منم گفتم من نمیتونم کارهای زن تو بکنم. اینقدر اعصابم خط خطی از اون موقع فقط گریه میکنم. رفتم دولیوان زعفرون شوید دم کردم خوردم بچه میخام‌چکاروقتی پدرش ادم نیس

اگر نمی خواهی در حق تو داوری شود، درباره دیگران داوری نکن.