2777
2789

سلام من به لطف خدا از دیروز شروع کردم پسرمو که 23 ماهشه از پوشک بگیرم الحمدلله داره همکاری میکنه و خودش خیلی دویت داره که دیگه پوشکش نکنم فقط این که الان هر ده دقیفه که میبرمش مطمئنم جیش داره ( گلاب به روی شما ) اما پنج شش دقیفه میشینیم کارشو انجام نمیده وقتی کمی آب گرم بهش میگیرم جیش میکنه اونم طولانی بخاطر همین مطمئنم که دستشویی داره اون لحظه خواستم بدونم خدایی ناکرده مشکلی پیش مباد اگر هردفعه روش آب بگیرم تا جیش کنه؟؟

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

عزیزم آب گرم تحریک کنندست اصلا اینکارو نکن عادت میکنه نکن

همون جیش گرفتن بهترین کاره

تا جیش کرد حسابی تشویقش کن

تو شلوارش جیش کرد درهرشرایطی اعصابتو کنترل کن دعوانکن تاثیر بد میزاره خیلی هم بد

بچه خودشو سرزنش میکنه میگه من حتما بدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم آب گرم تحریک کنندست اصلا اینکارو نکن عادت میکنه نکن همون جیش گرفتن بهترین کاره تا جیش کرد حس ...

منم از همین میترسم که عادت کنه ولی خوب چیکارش کنم خیلی میشینیم اما انجام نمیده .نه خداروشکر عصبی و اینا نمیشم خدا کمکم میکنه براش برچسب حیوانات و این چیزا گرفتم که خیلی دویت داره تا میگم بیا بدچسب بدم بچسبونی زود میدوه میاد.پس بنظرتون اب نگیرم بهش؟

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

من ک حتی اب هم میگیرم جیش نمیکنه،منم بیخیالش شدم

من یه بار ۱۸ ماهگی گرفتم اما موفق نشدم خیلی کوچیک بود و زود خسته میشد شاید بچه شما هم هنوز کوچیکه

اینکار را ادامه بدهید تا ارام ارام خودش جیشش را بگوید با تشکر

مشکل ساز نیست؟میترسم عادت کنه به اینکه حتما روش آب بگیرم شما نظرتون چیه؟

مشکل ساز نیست؟میترسم عادت کنه به اینکه حتما روش آب بگیرم شما نظرتون چیه؟

اب گرم نگیر.ابو خیلی کم باز کن بگیر زمین جوری که صداش بیاد باصدای اون تحریک میشه جیش میکنه چندروز اینکارو بکن بعد خودش یواش یواش یاد میگیر هر ده دقیقه یکبار ازش بپرس جیش داری؟؟بریم جیش؟تو خونه هم از شورت اموزشی استفاده کن که یوقت خونه خرابکاری نکنه

اب گرم نگیر.ابو خیلی کم باز کن بگیر زمین جوری که صداش بیاد باصدای اون تحریک میشه جیش میکنه چندروز ای ...

بله شورت آموزشی براش گرفتم باشه ان شالله کاری که گفتین انجام میدم خدا کنه موثر باشه ممنون از لطف و راهنماییتون