2777
2789
عنوان

شما هم با شوهراتون

458 بازدید | 51 پست

نمی‌تونید راحت حرف بزنید؟ انگار نمیفهمن تون؟؟؟؟ 

از کمبود اعتماد بنفس خودم؟؟؟ نمیدونم... انگار نمی‌فهمه من چی میگم منم کم باهش حرف میزنم راجب احساساتم 😣😣اما حس بدی دارم 

مثلا دیروز بعد یکعالمه مقدمه چینی گفتم آخر بهش که میخوام جلوگیری کنیم تا سال دیگه که دانشگاهم آخراش باشه.... چون من به قرصای جلوگیری حساسم نمیتونم قرص بخورم، شوهرم باید جلوگیری کنه برای همین بهش گفتم 

اول گفت نه آخه دیر میشه و این حرفا، گفتم بذار استخاره بگیریم، یکی می‌شناسیم خییییلی خوب و با معنا استخاره میگیره، خلاصه جواب استخاره براش فرستادم گفتم ببین چقدر جالب و کاملا مستقیم جواب داده خدا بهمون

گفت حالا یعنی چی؟ من نمی‌فهمم چی شد؟ 

حس کردم مسخرم کرد😔😔انگار کارم کوچیک کرد که مثلا چکاری بود کردی حالا

همه پیاما و پاک کردم گفتم ولش کن اصلا 

گفت چی گفتم ناراحت شدی مگه

گفتم هیچی فقط حس میکنم هماهنگ نیستی باهم نمیتونم راحت حرف بزنم

💔💔💔

راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او

مردا دیر میگیرن باید بش میگفتی مثلا بد اومد یا خوب اومد

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

جواب استخاره مستقیم گفته بود جلوگیری؟ 

بنظر من این موردو قبل ازدواج باید توافق میکردین

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب استخاره مستقیم گفته بود جلوگیری؟  بنظر من این موردو قبل ازدواج باید توافق میکردین

بچه دوم عزیزم

ی دختر 5 ساله دارم 

اقدام بودیم چند ماه نگرفت منم نظرم الان عوض شد

نه نمیگه استخاره جلوگیری بکنی یا نکنی، آنقدر قشنگ توضیح داده که خودم موندم 

واقعا چرا تو بعضی چیزا اینقدررر گیجنننن☹☹☹☹

مغزشون اونطوریه دیگه خخخ

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
جلوش پررو باش و با پررویی حرفتو بزن اینقد خجالتی و سر بزیر نباش

باور کن آنقدر قُد و با اعتماد بنفس اصلا دست خودم نیس

تازه خیلی خیلی هم بدش میاد با پررویی حرف بزنم... میگه زن باید ناز باشه فلان باشه بهمان باشه

بيخيال باوو راحتم حرف بزني باز نميفهمن كلا انگار نمي خوان كه بفهمن🤦‍♀️🤦‍♀️ بخدا خسته ام كارم مهمان داره تالاره كه شبا جنازه ام مياد خونه امروز اقا مرخصي گرفته چون جمعه ها هم ميره سركار منم كارم اكثرا اخراي هفته اس امروزم ٤ بايد برم تا ١ شب ١٢ بيدارم كرده پاشو يكم بأهم وقت بگذرونيم كه از ٤ ميخواي بري سركار منم پاشدم از لحظه ايي كه پاشدم فقط دارم سرويس ميدم به اقا اقا هم كلا تو گوشيشه🙁 اين چه بأهم بودنيه