2777
2789
عنوان

خانمها من هميشه غم دارم

141 بازدید | 6 پست

الحمدالله خدا رو شكر وضعيت زندگيم خوبه

مادرشوهر خوب خواهر شوهر خوب

همه هم دست و دلباز

شوهرمم عاشقمه يعيني قنگ معلومه

فقط پدر مادرم از هم جدا شدن ك اونم مامانم از اينكار شاده و با برادرام زندگي ميكنه

بابامم گاهي زنگ ميزنه و درد دل ميكنه 

ومنم خوشحال از اين موضوع

ولي من هميشه يه غمي ك نميدونم چيه و از كجا مياد هميشه تو دلمه

نميدونم چيكار كنم

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

من مثل تو والدینم جدا شده .. 

و خیلی مشکلات دیگه ..

ولی اونقدر شاد و شنگولم که شوهرم باورش نمیشد وقتی جریانات را گفتم.بهم گفت پس چرا شادی ؟ گفتم شادی انتخاب منه ... 

همه ی اطرافیان که مشکلاتم را نمیدونن از رو شاد بودنم فکر میکنن مرفه بی دردم... 

به نظرم شادی انتخاب درونی آدمهاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر زندگيت شبيه منه تنها فرقش اينه كه ميخوان جدا شن هنوز نشدن هر دوتاشونم خيلي دلشون ميخواد اين اتفاق بيفته ولي من از نگاه مردم ميترسم از اينكه منو به چشم بيچاره نگاه كنن كه آخي مامان باباش تو پيري جدا شن 

نميدونم والله

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰