2777
2789
عنوان

کبد چرب

518 بازدید | 16 پست

سلام. کبد چرب برای مردان بالا۴۱ هست شوهر من ۶۴ هست.این ینی چند گرید کبدش چربه؟ و راه های کم کردنش چیه ؟ چند باشه خطرناکه

موفقیت پاداش افراد شکست خورده ایست که نا امید نشدند👌😍

🔴 #کبد_چرب چیست و چگونه ایجاد می شود ؟

♻️ کبد چرب در 20 سال اخیر معضل بزرگ سلامت جامعه شده است ، که علت اصلی آن پرخوری و کاهش فعالیت بدنی افراد است .

✅برای بهبود کبد چرب اولین قدم #اصلاح_سبک_زندگی فرد می باشد .

🔻عامل مهم در بهبود بیماران کبد چرب 👇

🔸سر وقت غذا خوردن

🔹تشنه نماندن

🔸پرهیز از پرخوری

🔹پرهیز از درهم خوری

🔸پرهیز از نوشیدن آب ومایعات سرد و یخ

🔹پرهیز از مصرف مایعات تا دوساعت بعداز صرف غذا

❗️عرق کاسنی شاهتره در فرهنگ عامیانه یک درمان توصیه شده است اما دوستان عزیز مصرف بی رویه و بی اندازه هر نوع داروی گیاهی ، ممکن است باعث بروز عوارض ناخوشایند برای فرد شود .

✅بهترین راه ، #ورزش روزانه است ، و اصلاح سبک غذا خوردن خصوصا #آهسته_جویدن و #زیاد_جویدن سردسته ی توصیه های درمانی برای مبتلایان کبد چرب است .

دقت کنید 👇👇👇

🔻یادمان باشد عامل اصلی بروز #کبد_چرب مصرف #شیرینی های صنعتی و بد جویدن غذا و آب سرد و یخ نوشیدن است، نه چربیها .

پس به اندازه و درست غذا بخوریم .

عضویت در کانال👇

📡 @www_irismed_ir

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرم کبد افتضاح چرب بود صبح خاکشیر با آب ولرم می‌خورد.. سه بار در روز قبل غذا هم عرق کاسنی می‌خ ...

چه مقدار میخورد صبا قبل صبونه؟ یکم توضیح میدین

چه مقدار میخورد صبا قبل صبونه؟ یکم توضیح میدین

آره خاکشیر ناشتا در حد یه قاشق چایخوری تو نصف لیوان آب ولرم... عرق کاسنی هم نصف لیوان قبل هر وعده غذا،، اگه بتونه پیاده روی بره هم که عالیه و. زود نتیجه میگیره 

منم کبدم چربه توی سونو گفتن گرید دو و سه

رفتم دکتر اما داروهایی که نوشت رو پیدا نکردم الان نزدیک دوماهه دارم عرقیجات کاسنی و خارشتر میخورم خودم که حس میکنم بهترم این هفته دوباره میرم ازمایش ببینم فرقی کرده یا نه

منم کبدم چربه توی سونو گفتن گرید دو و سه رفتم دکتر اما داروهایی که نوشت رو پیدا نکردم الان نزدیک دو ...

بعد نتیجه رو ب منم بگو کبدت چند درصد چرب بود اخه برا زنا باید زیر ۳۷ باشه شما چند بود

آره خاکشیر ناشتا در حد یه قاشق چایخوری تو نصف لیوان آب ولرم... عرق کاسنی هم نصف لیوان قبل هر وعده غذ ...

مرسی فدات

نمیدونم من سونو دادم که گرید نوشت و ازمایش خون دادم که کلوسترولم بالا بود درصد رو کجا میزنه؟ 

تو ازمایش پایین صفحه دوم نوشته S.G.P.T بعد .فته زیر ۳۷ شما اونجا نگا کنی میفهمی چند تا بالاس

الان دیدم مال من زده باید زیر 33 باشه و  مال من 35 هست

فقط دوتا بالاس و دو گرید چربه خدای من پس شوهر من دیگه چندگریده....