2777
2789

سلام خانوما من دیگه قاطی کردم میشه کمکم کنین

تا حالا دوتا رو تختی ازین چندتکه ها داشتم که همیشه رو تختم پهن میکردم خودش ملحفه تشک و بالشت داشت، لحافتشم که مینداختیم رو خودمون

ولی مرتب شستن ملحفه ها و لحافتش سخته، روکش تشکش زود خراب میشه و پرز میشه 

الان موندم دوباره یه روتختی جدید بخرم؟ خیلی گرونه خب باز بخوام مرتب بشورم خراب میشه😭

رو تختی نگیر یه ملافه خوشگل بگیر یه رو تختی بدوز که چهار طرفش کش بخوره بره زیر تخت با دو تا بالشت جنع و پهن کردن نمیخواد شستنشم راحته فقط خوشکل بگیر اگه تهرانی برو مولوی اوه ببین چه پارچه هاییه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز دیگه ایده ای ندارین واسه اینکه زیر تختم معلوم نشه؟ آخه کلی وسیله زیر تختم دارم چیکارکنم زیر ت ...

تختت فلزیه که زیرش دیده میشه ؟ پس رو تختی چهار طرف کش نکن تا زمین بگیر که اویزون باشه زیر تخت معلوم نباشه

تختت فلزیه که زیرش دیده میشه ؟ پس رو تختی چهار طرف کش نکن تا زمین بگیر که اویزون باشه زیر تخت معلوم ...

نه چوبه اما درحد 15 سانت ارتفاع داره زیرش معلومه الان همینکارو کردم اما ملحفه اینجوری آویزون پهن میکنم موقع خواب هی جمع میشه

شما رو تختون چی میندازین واسه دم دستی که شیک و قشنگم باشه؟  میگم یه سری ها پارچه ملحفه میخرن و ...

من ست ملحفه رنگ ساده از نساجی بروجرد میخرم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

رو تختی نگیر یه ملافه خوشگل بگیر یه رو تختی بدوز که چهار طرفش کش بخوره بره زیر تخت با دو تا بالشت جن ...

ایده خوبیه میشه چندتا ملحفه گرفت که تنوعم بشه اما کسی میاد چون چیزی مثل لحاف رو تخت پهن نیست زشت نیست؟ 

یه چیز دیگه ایده ای ندارین واسه اینکه زیر تختم معلوم نشه؟ آخه کلی وسیله زیر تختم دارم چیکارکنم زیر ت ...

دور تختی بنداز

یه ملحفه هست که کوتاهه و دورش کشه میندازن دور تشک

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اون سرویس ملحفه ها  باید با پودر صابون شسته بشن )مایع خنثی( بعد نباید چیز خیسی روشون قرار بگیره مثل مو های خیس بعد حمام چون رنگ هاشون کم کم ترکیب میشن و اون حالت پرز و بی رنگی و کهنگی میگیرن برای پیشنهاد 

و خب زشت هست که فقط ملحفه باشه بی روح هم مبشه پتو مسافرتی دو نفره ایده خوبی هست   ملحفه طرح دار هم میشه مثل همون سرویس یک سری روتخی هستند که تور دارند اونا برای شما مناسب هست البته اگر وسایل جلو تخت نگذارید دیده نمیشه خیلی