2777
2789
عنوان

مردان متاهلی که خود را مجرد معرفی میکنند و بدنبال دوستی هستند!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭😭 چه غمناک و غمبارم امشب نشناخت مرا یارم امشب

شادیییی😃😃

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

برای من این اتفاق افتاد .خودم قبلا کلیییی بد و بیراه میگفتم به دخترایی که با مردای متاهل دوست میشدن.و اون آدم عوضی بهم گفته بود مجرده.همههه چیشو دروغ گفته بود.منم ساده لوح باور کردم.وقتی فهمیدم دلم میخواست بمیرم.بدترین حس عالم بود.

فقط یادتون باشه:

«ساده »نباشید نباشید نباشید

هیچ چیز از هیچکی بعید نیست پس زودباور نباشید.

دلیل نمیشه چون شما راست گفتید و صادقانه رفتید جلو طرف مقابلتونم صادق بوده باشه باهاتون.پس اعتماد نکنییییییید.

برای من این اتفاق افتاد .خودم قبلا کلیییی بد و بیراه میگفتم به دخترایی که با مردای متاهل دوست میشدن. ...

میشه بگین چطور بود؟

1- همیشه در دسترس بود؟مخصوصا شبا؟

عکس پروفایل داشت؟

3- محدودیتاش چی بود؟

4- شما چطوری مشکوک شدین؟

میشه بگین چطور بود؟ 1- همیشه در دسترس بود؟مخصوصا شبا؟ عکس پروفایل داشت؟ 3- محدودیتاش چی بود؟ 4- ...

شبا پیام میداد.اما عکس هیچ وقت نمیذاشت.خطش بعضی وقتا خاموش بود.اصلاااا و ابدااا بیرون نمیومد.فقط توی ماشین فقطم جاهای خلوت.

از شغلش و خانوادش چیزی نمیگفت.

اسم و فامیل و شغل و همههه چیشو دروغ گفته بود

یکی از دوستام دوسال با یک اقایی رابطه داشت 

بسیااار عاشقانه و...

خواستگاری هم اومد 

موقع بله برون تحقیق کاشف ب عمل اومد زن و بچه داشته 

دوست بیچاره ام نابود شد 

الان ک الان دوسال میگذره هنوز روحیه اش شکننده هست 

خدا لعنتش کنه اون نامردوو😣

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋