2777
2789

چندروز عقب انداختی 

نهایت نهایت میری دکتر امپول میده 

پری میاد برات 

نگران نباش چیز عجیبی نیست

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عين شمام 

از موعدم گذشته و بيبى چك منفيه هربار ميزنم

اگه پرى نشم شنبه ميرم ازمايش

تهوع و سرگيجه و بيحالى دارم تخمدونمم درد ميكنه 

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
چندروز عقب انداختی  نهایت نهایت میری دکتر امپول میده  پری میاد برات  نگران نباش چی ...

سابقه نداشتم اخه عقب بیفته..اخه چرا من باید اینجوری شم خسته شدم از پیچ خم ها واقعا سخته چیزی بخوای و نشه

منم عين شمام  از موعدم گذشته و بيبى چك منفيه هربار ميزنم اگه پرى نشم شنبه ميرم ازمايش تهوع و ...

منم میخوام فلج بشم از پا درد وکمر درد اما خبری نیس ودردم شبیه پریود نیس خیلی دارم زجرمیکشم

منم میخوام فلج بشم از پا درد وکمر درد اما خبری نیس ودردم شبیه پریود نیس خیلی دارم زجرمیکشم

واى منم دردام شبيه پريود نيس 

دردام شبيه روز تخمك گذاريه 

هربار بيبى چك ميزنم عصبيتر ميشم

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
سابقه نداشتم اخه عقب بیفته..اخه چرا من باید اینجوری شم خسته شدم از پیچ خم ها واقعا سخته چیزی بخوای و ...

منم تاحالا سابقه نداشت عقب بيوفته 

ميدونى من از توهم باردارى خسته شدم

ازينكه به خودم دوباره اميد بدم و يهو پرى بياد وحشت دارم

ينى ميشه جفتمون باردار باشيم خدايا😔🙏🏻

منم تاحالا سابقه نداشت عقب بيوفته  ميدونى من از توهم باردارى خسته شدم ازينكه به خودم دوباره ا ...

واقعا دیگ نمیدونم امروز چقد دعا چقد صلوات ولی هیچ واقعا چرا خدا اینجوری جوابمو میدم خیلی سختی کشیدم دیگ تحمل ندارم

من برات ايت الكرسى ميخونم الان گلم

انشالله شنبه بيبى چك بزنى مثبت بشه بياى خبر خوب بهم بدى🙏🏻❤️

من برات ايت الكرسى ميخونم الان گلم انشالله شنبه بيبى چك بزنى مثبت بشه بياى خبر خوب بهم بدى🙏🏻❤️

خدا از دهنت بشنوه عزیزم بعضی موقعا فکر خودکشی میزنه به سرم واقعا نا ندارم خیلی دردا تودلمه امیدم بود ی نی نی داشته باشم

خدا از دهنت بشنوه عزیزم بعضی موقعا فکر خودکشی میزنه به سرم واقعا نا ندارم خیلی دردا تودلمه امیدم بود ...

عزيزم انشالله باردارى فعلا بتات پايين باشه

خدا خودش از دلمون خبر داره خودش نااميدمون نميكنه گلم

صبور باش