2777
2789
عنوان

بی محلی و تغییر رفتار

| مشاهده متن کامل بحث + 2709 بازدید | 49 پست
اره یادمه‌ . بهش زمان بده. به قول بابام زمان همه چی رو آروم میکنه و البته بهتر

امروز من تنها بودم رفتم سرجاش نشستم زار زار گریه کردم

اخه ده ماه زمان دادم دیگه چقدر

پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن💫🌠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالت بود؟ 

ابتدایی که بودم یه دوستی داشتم خیلی دوسش داشتم. همیشه هم کلاس میشدیم. وارد راهنمایی که شدم بازم همین شد. دوم که بودم کلی گریه کردم چون بابامو میشناختن بازم همین شد. سال سوم که رفتم بازم جدا شدیم همش گریه میکردم. یه معلم داشتم اومد کلاس گفت چته برا کی گریه میکنی گفتم با فلانی همکلاس نشدم. گفت دارم از کلاس اونا میام. اون با رفیقاش خیلی شاد و خوشحال هس بعد تو گریه میکنی برا اون؟؟؟  همین حرفش کافی بود از چشمم بیوفته رفتم پیش مدیر گفت اینم لیست کلاسا هرکدومو دلت میخواد برو. رفتم یه کلاس دیگه دور اونم خط زدم. از اون روز دیگه هیچ رفیقی برام مهم نبود. چون فقط من بودم که نهایت معرفت رو داشتم نه اونا

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
چندسالت بود؟  ابتدایی که بودم یه دوستی داشتم خیلی دوسش داشتم. همیشه هم کلاس میشدیم. وارد راهنم ...

ببین من انقدر از این حرف ها شنیدم که اون حالش خوبه،فقط تو ناراحتی

تقریبا هر روز بهم میگن

ولی من نمی تونم بیخیال شم

من هیچ کدوم از دوستام خوب نبودن،این بهترینشون بود

همه ولم کرده بودن،باهام دوست شد

حالا نمیتونم قبول کنم،نباشه،خیلی وابسته شدم

ببین من انقدر از این حرف ها شنیدم که اون حالش خوبه،فقط تو ناراحتی تقریبا هر روز بهم میگن ولی من نم ...

الان سنت کمتره . اما یه روز به یه جایی میرسی میفهمی هیچ دوستی موندنی نیست. برا من که نموندن. اگه واست بگم کلیییی باید بنویسم. چه کارا که براشون نکردم اما خیانت کردن. دلمو شکوندن دورو بودن اما الان به جایی رسیدم که واقعا دیگه مهم نیستن‌ هرچند گاهی بغض میکنم که من دلم انقد بزرگه. اما هیچ دوستی ندارم. باور کن ندارم. توهم یه روز میفهمی. 

اما اگه دوستت برات مهمه یه قرار تو همون مدرسه باهاش بذار. رو در رو باهاش حرف بزن همه چیزو بگو بعد اگه خواست اشتی میکنه اگه نخواست دیگه بیخیال شو. یا اگه نمیتونی رو در رو بگی حرفاتو واسش اس ام اس کن. یا چه میدونم تو تیکه کاغذ بنویس

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
الان سنت کمتره . اما یه روز به یه جایی میرسی میفهمی هیچ دوستی موندنی نیست. برا من که نموندن. اگه واس ...

احساس میکنم من و تو خیلی شبیه همیم

منم از اول همه دوستام داغون بودن

حتی دختری که ده سال دوست صمیمیم بود،میونه من و این دوستم که الان قهره رو بهم زد شاید برای همینه که هضم ماجرا برام اینقدر سخته

حرف زدم اگر بدونی چطور غرورم و دلم رو شکست،جلوی همه گریه میکردم بهش گفتن به خاطر تو گریه میکنه گفت به من چه

احساس میکنم من و تو خیلی شبیه همیم منم از اول همه دوستام داغون بودن حتی دختری که ده سال دوست صمیمی ...

گفتم که منم از این دوستا داشتم. اما فقط بخاطر دوتاشون گریه کردم. یکی همونی بود که بالا برات گفتم. اون یکی هم تازه گفتی یادم افتاد. یه همچین دوستی هم داشتم 😁

با اون ربطی به همکلاس شدن نداشت. یهو خودش قهر کرد. خیلی کینه ای بود. خیلی.  چندبار براش نوشتم که اشتی کنیم اما اون..... مثل همین دوستت بود ولی گذر زمان بهترم کرد کلا فراموشش کردم. 

تو هم بیخیال باش. دنیا به اخر نرسیده که بیا با خودم دوست باش😁

گفتم که منم از این دوستا داشتم. اما فقط بخاطر دوتاشون گریه کردم. یکی همونی بود که بالا برات گفتم. او ...

من همه پست هایی که برام گذاشتی رو چه تو تاپیک قبلی چه اینجا سیو میکنم وقتی حالم بده میخونم

همیشه آرزو داشتم با آدم عاقل و با شخصیتی مثل شما آشنا بشم

و حرف هایی که بهم زدی نسبت به همه اطرافیانم واقعا بیشتر آرومم میکنه

ممنون ععزیزم حتما امتحان میکنم ...دعا کن مشکلم حل شه حالم خیلی خرابه😔

عزیزم بخوای تو هم بی دلیل سرد شی اون فکر میکنه تو از خدات بوده که دست از سرت برداره تا تو هم سرد بشی و کات

ولی اگه اول ازش دلیل کارشو بخوای بهتره

البته نه جوری بگی که فکر کنه خیلی داغونی..فقط خیلی جدی ازش بخواه چشه!؟از چیزی ناراحته؟از تو ناراحته؟شاید سوتفاهمی شده؟؟

اگه با حرف زدن نتیجه نگرفتی اونوقت تو هم سرد شو..از خودش بدتر

چی میگی تو😤😤😤😤
من همه پست هایی که برام گذاشتی رو چه تو تاپیک قبلی چه اینجا سیو میکنم وقتی حالم بده میخونم  هم ...

نظر لطفته گلم. فقط محکم باش. خیلی محکم. میدونی واسه ادما تا سودی نداشته باشی کنارت نیستن‌ . نمیدونی چیااا کشیدم من از رفیق

نظر لطفته گلم. فقط محکم باش. خیلی محکم. میدونی واسه ادما تا سودی نداشته باشی کنارت نیستن‌ . نمیدونی ...

حقیقتو گفتم

بله منم بهم ثابت شده که همینطورن

انگار پیدا کردن دوست واقعی خیلی سخته

حقیقتو گفتم بله منم بهم ثابت شده که همینطورن انگار پیدا کردن دوست واقعی خیلی سخته

من هیچوقت پیدا نکردم. اما خیلیا داشتنش. اما من هرگز. میدونی چرا چون تو دوستی نهایت مع فت رو میذارم دلشون رو میزنم

من هیچوقت پیدا نکردم. اما خیلیا داشتنش. اما من هرگز. میدونی چرا چون تو دوستی نهایت مع فت رو میذارم د ...

منم همه بهم میگن بزرگ‌ترین اشتباهت همینه که زیادی خوب با دوستات رفتار میکنی

منم همه بهم میگن بزرگ‌ترین اشتباهت همینه که زیادی خوب با دوستات رفتار میکنی

تو همیشه خوب باش. بلاخره یه جا جواب خوبیتو میگیری.  اما کاری نکن بگن خربودی.خوبی کن رد شو. همین