ابتدایی که بودم یه دوستی داشتم خیلی دوسش داشتم. همیشه هم کلاس میشدیم. وارد راهنمایی که شدم بازم همین شد. دوم که بودم کلی گریه کردم چون بابامو میشناختن بازم همین شد. سال سوم که رفتم بازم جدا شدیم همش گریه میکردم. یه معلم داشتم اومد کلاس گفت چته برا کی گریه میکنی گفتم با فلانی همکلاس نشدم. گفت دارم از کلاس اونا میام. اون با رفیقاش خیلی شاد و خوشحال هس بعد تو گریه میکنی برا اون؟؟؟ همین حرفش کافی بود از چشمم بیوفته رفتم پیش مدیر گفت اینم لیست کلاسا هرکدومو دلت میخواد برو. رفتم یه کلاس دیگه دور اونم خط زدم. از اون روز دیگه هیچ رفیقی برام مهم نبود. چون فقط من بودم که نهایت معرفت رو داشتم نه اونا
داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
ببین من انقدر از این حرف ها شنیدم که اون حالش خوبه،فقط تو ناراحتی تقریبا هر روز بهم میگن ولی من نم ...
الان سنت کمتره . اما یه روز به یه جایی میرسی میفهمی هیچ دوستی موندنی نیست. برا من که نموندن. اگه واست بگم کلیییی باید بنویسم. چه کارا که براشون نکردم اما خیانت کردن. دلمو شکوندن دورو بودن اما الان به جایی رسیدم که واقعا دیگه مهم نیستن هرچند گاهی بغض میکنم که من دلم انقد بزرگه. اما هیچ دوستی ندارم. باور کن ندارم. توهم یه روز میفهمی.
اما اگه دوستت برات مهمه یه قرار تو همون مدرسه باهاش بذار. رو در رو باهاش حرف بزن همه چیزو بگو بعد اگه خواست اشتی میکنه اگه نخواست دیگه بیخیال شو. یا اگه نمیتونی رو در رو بگی حرفاتو واسش اس ام اس کن. یا چه میدونم تو تیکه کاغذ بنویس
داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
احساس میکنم من و تو خیلی شبیه همیم منم از اول همه دوستام داغون بودن حتی دختری که ده سال دوست صمیمی ...
گفتم که منم از این دوستا داشتم. اما فقط بخاطر دوتاشون گریه کردم. یکی همونی بود که بالا برات گفتم. اون یکی هم تازه گفتی یادم افتاد. یه همچین دوستی هم داشتم 😁
با اون ربطی به همکلاس شدن نداشت. یهو خودش قهر کرد. خیلی کینه ای بود. خیلی. چندبار براش نوشتم که اشتی کنیم اما اون..... مثل همین دوستت بود ولی گذر زمان بهترم کرد کلا فراموشش کردم.
تو هم بیخیال باش. دنیا به اخر نرسیده که بیا با خودم دوست باش😁
من همه پست هایی که برام گذاشتی رو چه تو تاپیک قبلی چه اینجا سیو میکنم وقتی حالم بده میخونم هم ...
نظر لطفته گلم. فقط محکم باش. خیلی محکم. میدونی واسه ادما تا سودی نداشته باشی کنارت نیستن . نمیدونی چیااا کشیدم من از رفیق
حقیقتو گفتم بله منم بهم ثابت شده که همینطورن انگار پیدا کردن دوست واقعی خیلی سخته
من هیچوقت پیدا نکردم. اما خیلیا داشتنش. اما من هرگز. میدونی چرا چون تو دوستی نهایت مع فت رو میذارم دلشون رو میزنم
منم همه بهم میگن بزرگترین اشتباهت همینه که زیادی خوب با دوستات رفتار میکنی
تو همیشه خوب باش. بلاخره یه جا جواب خوبیتو میگیری. اما کاری نکن بگن خربودی.خوبی کن رد شو. همین