جودی_آبوت۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 879 عنوان بی محلی و تغییر رفتار 2709 بازدید | 49 پست دوستان در مواجهه با بی محلی و سرد شدن که یه هویی اتفاق افتاده و اصلا قبلا اینجور نبوده باید چه کرد؟؟؟ایا باید متقابلا بی محلی کرد؟یا باید بهشون بگیم رفتارت تغییر کرده یا اصلا به روش نیارم؟کمکم کنید حالم خراب شده از وقتی سرد شده😔 شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞 1398/09/21 | 22:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_اسفندیم عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 760 وای شوهرمنم اینجوریه یهویی سرد میشه خودشم نمیگه چیشده حرص ادم در میاد بخدا از یه جایی به بعد هرچی بیشتر دنبال مقصر بگردی، بیشتر به خودت میرسی
تمام_هستی عضویت: 1397/02/25 تعداد پست: 3196 کی سرد شده؟؟؟؟من در مقابل چند نفر رفتار و اخلاقم خیییلی سرد شده ...علتشم کارا و حرفاشون بوده...
جودی_آبوت۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 879 کسي ك سرد و بي محل شده يكي ديگه رو پیدا کرده برا خودش نه مطمنم اینجور نیست .... شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞
miiiinoo__z عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 1088 سرد شدن یهویی واقعا عذابه میشه برا خوب شدن حالم یه صلوات بفرستید:)💔
اناستازیا۷۶ عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 2516 توام سرد شو من همه راه ها رو امتحان کردم اگه سربراه باشه این فقط جواب میده
جودی_آبوت۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 879 کی سرد شده؟؟؟؟ من در مقابل چند نفر رفتار و اخلاقم خیییلی سرد شده ...علتشم کارا و حرفاشون بوده... پسره دختر نیست ....کسی که توی یه رابطه احساسی هستی باهاش شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞
جودی_آبوت۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 879 توام سرد شو من همه راه ها رو امتحان کردم اگه سربراه باشه این فقط جواب میده جدی سرد شدن جواب میده یا بش بگم چرا اینجوری شدی و فلان ..البته چند بارم گفتم ولی تغییری نکرد😔 شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞
diyanaaaaa عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 2241 بستگی داره کی باشه؟اگه خیلی نزدیکه حتما باهاش صحبت کن. شاید مشکلی براش پیش اومده باشهاگه در حد همکلاسی و همکار و ایناس من خودم فاصله میگیرم تا خودش بیاد صحبت کنه. استدلال هم اینه که رابطه باید برای اون هم مهم باشه. و براش تلاش کنه
دلبیقرار عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 703 سرد شدن یهویی واقعا عذابه من که سردشدن یهویی دیگران عذابم میده خودمم میتونم بی تفاوت وسردبشم امابازخودمم که بیشتراذیت میشم کلا چیزجذابی نیست
دخترارزو عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 936 سرد شدن یهویی واقعا عذابه برای من بدترین عذاب بودکه هنوز تموم نشده پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن💫🌠
جودی_آبوت۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 879 کی سرد شده؟ شما خودت پسری ...وقتی پسری یه هو سرد میشه و پیگیر نمیشه باید چه رفتاری باهاش داشت؟؟؟ شادمان ترین مردم بهترین چیز هارا در زندگی ندارند، بلکه انان بهترین برداشت را از زندگی دارند🍃💞