2777
2789
عنوان

سیاست زنونه چجوریه دوستان نظر بدین

173 بازدید | 13 پست

دوستان 10 ساله ازدواج کردم.

شوهرم هرچی که من میگم لج میکنه. حرف مادرشو یکبار میگه قبول میکنه.

هیچوقت حرفمو قبول نمیکنه مگه عصبانی شم و قاطی کنم روش. یا بگم خسته شدمو طلاق.

همشم با اونا تو کارش مشورت میکنه.

چطور با سیاست رفتار کنم. منکه یاد ندارم چکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد نگو طلاق دیگه براش عادی میشه یه دفه میگه برو

یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

منم شوهرم همین جوره اخیرا یکم بهتر شده حرف مامانش رو گوش میده چون اروم و مهربون و شمرده میگه و حرف منو گوش نمیده چون زود عصبانی میشم گریه میکنم و تند تند حرف میزنم.الان یکم رو خودم کار کردم بهتره اوضاع😉

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو
خاک تو  سرم  نخواستیم اصلا

خخخ نه شوخی کردم خدایی 

من شوهرم واقعا پشتمه 

بخاطرم جلو هرکسی وایستاده 

احتراممو همه جا داره 

از همه چیم تعریف میکنه 

هنو ممکنه تو کارایی که بلد نیستم جاخانم بکنه بگه بلده 

همه اینا بر میگرده به احترام و محبتی که من بهش میدم 

همیشه تو خلوتامون ازش تعریف میکنم و میگم باعث افتخارمی 

موقع بارداری بخدا کفشامو برام جفت جلو پام میزاشت 

حیف که خونوادش انسان نیستن 

انشاالله خدا به همه همسرای خوب بده و خدا براشون حفظشون کنه

❁◕ ‿ ◕❁

خب من چجوری باهاش خوب باشم؟

نه تو بارداری هوامو داشت. یک سیبزمینی پوست نکند برام. 

ظرفام تلمبار میشد بس که حالم بد بود اما نمی‌نشست. 

یک لباس برام نگرفت زمستون از سرما هلاک شدم تابستون از گرما. همیشه بهش احترام می‌گذاشتم الان خانوادم فکر میکنن برجی 6تومن درآمد داره اما اصلا سرکار نمیره. همش قرض میگیره. الان خسته شدم نمیدونم به چه طریقی دست بگیرمش.