2777
2789
عنوان

راه های استقلال عاطفی

280 بازدید | 29 پست

خانما چیکارمیکنین که به شوهرتون/نامزدتون/دوست پسرتون وابسته نباشین. مثلا چکار میکنین که محکم باشین و استقلالتون رو حفظ کنین؟ 

مثلا هرچی اتفاق میفته رو بهش میگین؟ مثلا اتفاقات محل کار یا خونه یا فامیل اینا

یااینکه چقدر ازش توقع دارین؟ دوس دارین تاکجا همراه تون باشه. حمایتتون کنه؟ تو مشکلات همراهیتون کنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3603886/تعبیر-خواب هر کسی میخواد براش تعبیر خواب انجام بشه بهم درخواست دوستی و پیام بفرسته تا براشون آیدی بفرستم ،کاملا رایگان و صلواتی استاد تعبیر خواب رو انجام میدن

تعبیرخواب بصورت صلواتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خودت تکرار کن برام مهم نیست هر کاری می خواهد انجام بده من بهترینم.خودتم مشغول کن بهش فکر نکنی.

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
با خودت تکرار کن برام مهم نیست هر کاری می خواهد انجام بده من بهترینم.خودتم مشغول کن بهش فکر نکنی.

گاهی حس میکنم ممکنه دلسرد بشه اگر بهش نرسم.

همیشه خودمو فدا میکنم

جدیدا حس میکنم تو بعصی مساعل ازش توقع همراهی بیشتری دارن، اما ایشون کاملا میگه نه . من همراهیامو کردم و این کارای شخصی خودت هست و خودتم باید انجام بدی 

این یک نثال بود

اره عزیزم. 

ببین سوالت یه طوریه ، استقلال عاطفی معنی نداره چون زن و مرد جفت آفریده شدن و هر کدوم به نوعی نیاز دارن به اون یکی ، ولی اگه بخوای این نیاز کمتر کنی اون راه حل جداگانه ای داره

вαd dαyѕ вυιld вeттer dαyѕ...
ببین سوالت یه طوریه ، استقلال عاطفی معنی نداره چون زن و مرد جفت آفریده شدن و هر کدوم به نوعی نیاز دا ...

بببین ازش توقع دارم تو کارام و سختیا همراهیم کنه. اما گاهی نمیکنه. میگه اینا کارای خودته. خودت باید انجام بدی

گاهی حس میکنم ممکنه دلسرد بشه اگر بهش نرسم. همیشه خودمو فدا میکنم جدیدا حس میکنم تو بعصی مساعل ازش ...

شخصیتت زیادی وابسته نیست؟؟؟

می تونی تصمیم نهایی بگیری واسه هر کاری ؟؟؟

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
شخصیتت زیادی وابسته نیست؟؟؟ می تونی تصمیم نهایی بگیری واسه هر کاری ؟؟؟

اره خودمم حس میکنم جدیدا وابسته شدم بهش 

الان ک ازش اینجور چیزی دیدم که همراهیم نکرد ، ناراحت شدم