2777
2789

دخترم پنج ماهشه ازصب که ازخواب بیدارمیشم فقط درگیره بچه نگه داشتنوکارخونه ام تاشب که بخوابم ازروزایه تکراری خسته شدم هی میام کتاب بخونم حالموعوض کنم ولی بازم نمیشه شوهرم هشته صب میره نصف شب خسته وکوفته میادمیخوابه قبل ازبارداریم یه ساعتم توخونه نبودم دانشگاه وسرکارمیرفتم خسته شدم توروخدااگه پیشنهادی دارین بگین چیکارکنم حالم بهتربشه بخاطره بچه خونه ی مامانمم نمیتونم برم دخترم باکوچیک ترین صدایی بیدارمیشه کای گریه میکنه هواهم سرده بیرون نمیشه برم دارم دیوونه میشم

الان دخترت هنوز کوچیکه 

نگران نباش مثل برق میگذره 

منم تا یک سالگی دخترم سرکار نرفتم بعدش دوباره کم کم شروع کردم الان دخترم کلاس دوم هست 

اینقدر زود بزرگ شد باورم نمیشه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دخترت هنوز کوچیکه  نگران نباش مثل برق میگذره  منم تا یک سالگی دخترم سرکار نرفتم بعد ...

راست میگی ؟بخدافک میکنم این روزاتموم نمیشن اصلادوست دارم زودبچم بزرگ بشه لااقل بتونم بازاری جایی برم فک میکنم ساعتانمیگذرن دارم دیوونه میشم

منم مثل شمام با این تفاوت ک شوهر و بچه ندارم

از خونه متنفر شدم بعضی وقتا احساس تو قفس بودن دارم

بچه رو عادت بده با سر و صدا بخوابه اینجوری که عادت کرده بزرگ بشه هم اذیت میشه. من دقیقا دوتا از اشنا هامون یکی اینجوره ک بچه نباید کوچک ترین صدایی بیاد تا بخوابه و گریه نکنه حتی از وقتی بدنیا اومده گوشی هاشون همیشه رو سکوته و تلویزیون بی صدا نگاه میکنن ولی یکی دیگه از فامیل هامون بچه داره طوری عادت میده تو مهمونی هزار نفرم مهمون باشه و صدای جیغ و دادو بیدادم باشه بچه خوابش بیاد تخت میخوابه

لطفا لایک نکنین مرسی💝
خواهر جان ماعین توهستیم دخترم کلاس دوم تکلیف بهش میگیم بعد ناهار وشام ودوباره تکرار.. 😂

بازدخترت کوچیک نیستش من یه دوش میخوام بگیرم بایدزنگ بزنم التماسه اینوواون بیان یه دقیقه پیشه بچم

راست میگی ؟بخدافک میکنم این روزاتموم نمیشن اصلادوست دارم زودبچم بزرگ بشه لااقل بتونم بازاری جایی برم ...

آره عزیزم میگذره بعد دلت برای این روزها تنگ میشه 

من و همسرم گاهی دو سه ساعت فیلم بچگی دخترم رو نگاه میکنیم 

الان کاری با من نداره 

سرکار میرم ، یوگا میرم ، کلاس میرم 

دوتایی هم گاهی سفر میریم ، 

امشب گفت ظرف های شام بذار من بشورم 

ازش فیلم گرفتم باورم نمی شد این همون دختر کوچولوی منه 

از امروزت لذت ببر 

منم مثل شمام با این تفاوت ک شوهر و بچه ندارم از خونه متنفر شدم بعضی وقتا احساس تو قفس بودن دارم بچ ...

بخدابه عادت نیستش دخترمن ازوقتی به دنیااومدهمینطوری بودتاصدامیومدمیترسیدکلی گریه میکردبچه داداشمم هم سن دختره منه انقدرراحت همه جامیخوابه انقدآرومه همش حسرته اونومیخورم وگرنه منم میخواستم اینطوری عادت بدم ولی بعضی بچه هاذاتاحساسن

خیلی حالموبهترکردین بااین حرفاممنون عزیزم

این روزها خیلی ناب هستن لذتش رو ببر 

خیلی هم ازش فیلم بگیر بعدا خیلی کیف میده