2777
2789
افرین اراده وزن قبلت چندبود؟من ۸۷بودم الان ۶۳

۶۴ کیلو ام عزیزم

میگم که تازه ۳ روزه شروع کردم😁😁

بدنم از ورزش داغونه انقدددر درد میکنه که نگو

۶ کیلو میخوام کم کنم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتماامتحان میکنم مرسی

مطمنم خوشتون میاد 

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
والا من میخوام لازانیا درست کنم تاپیک هم زدم یه دستور سس خوب کسی بهم نداد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم اردو باروغن حیوانی یا کره تفتش بده درحد دوسه قاشق سه چهارم شیر توش بریز یکم نمک بزار قشنگ غلیظ بشه لایه لایه بریز رو لازانیا هرچی سست بیشتر باشه لازانیا خوشمزه ترمیشه لایه اخرم کل لازانیارو این سسو بزن ک کامل نرم بشه

😙😙😙

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
حتماامتحانش میکنم

اگه گوشت چرخ کرده داری،شود هم داری یه غذا بهت میگم در عرض بیست دقیقه آماده میشه خیلیم خوشمزس،یه کم گوشت چرخکرده رو با یه کم شود(خشکم باشه اشکالی نداره) و نمک و ادویه قاطی کن(من میریزم تو گوشت له کن که قشنگ مخلوط بشه)یه کم آبم بریز تو قابلمه یه کم زردچوبه بزن بذار جوش بیاد،یه کم نمکم بزن،بعد موادتو قلقلی کوچولو کن،اندازه گردو یا یه کم کوچیکتر بنداز توش و بذار یه ربع پخته بشه،خیلی خوشمزس،میریزی تو کاسه و مثل آبگوشت نون ریز میکنید و نوش جان میکنید،البته من همینجوری نون میزنم توش میخورم بیشتر دوست دارم