من سر هرکار خطایی ک میکنه باهاش حرف نمیزنم.دست خودم نیست دلم میگیره.مثلا مادرش اینجا بود برامون یکم کیک اوردع بود بشقاب و جلومن نگرف ک ازش بگیرم همینجور تو هوا نگه داشته بود از عمد.منم منتظر بودم بده تا از دستش بگیرم.شوهرم بلند داد زد بشقابو از دست مادرم بگیر دیگه .ناراحت شدم.بعد ک مادرش رفت از کنارش پاشدم گفت ما زن و شوهریم بالاخره زن و شوهر بحث و دعوا دارن اینکه تو سر هر چیزی با من قهر میکنی زندگی نمیشه دیگه.ولی عادت بدی داره خانوادشومیبینه جوگیر میشه میخواد ثابت کنه ک من شمارو ب زنم نفروختم
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مادرش اومده خونه شما ، کیک هم اورده تازه هنوز منتظری خم شه تعارف کنه که از دستش بگیری ؟
داد زدن کار قشنگی نیست ولی دیگه باید بهش حق داد چرا انقدر ناز و ادا داری؟؟
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
[QUOTE=115543841]منم زود قهر میکنم و خیلی طولانی[/QUOTE دوران قهر شوهرت چیکار میکنه
هیچی، اولش به رو خودش نمیاره عادی حرف میزنه من محلش نمیدم چند روز بعد پوز میگیره و اخم میکنه بازم محلش نمیدم یه چند روز قهر میکنه و کم محلی بازم من انگار نه انگار بعدش دوباره منت کشی میکنه دیگه چون خودم خسته شدم آشتی میکنم
یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم.