2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون وقتی میخواین خانواده خودتون دعوت کنید بدی میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 26 پست

خانواده من چن بار اومدن دیدن محل نمیذاره وفقط به خاناواده خودش تعارف میکنه دیگه نمیان الان دوساله میان یه ساعت میشینن بعدمیرن،چندبار بعداون خانواده شوهر اومد منم به اونا محل نذاشتم الان اونا هم نمیان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اگ بدی میکنه هر از چند ماهی هم بخوایم هی امروز فردا میکنه چکار کنیم

رک باش بگو هر رفتی اومدی داره. نوبت خانواده تو هم میشه . هستیم در خدمتتون. ولی به شرط اینکه واقعا وقتی نوبت اون شد جبران کنی 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
دقیقا ب هدفش رسوندیش که. اتفاقا باید بگی بیان.ولی اگر بدرفتاری کرد شما دقیقا برای خانواده اش جبران ک ...

اصلا شخصیتم نمیزاره چند وقت پیش نه نه اش اومد پرو همه کار کردم

پدرم دلتنگتم روحت شاد😔😔😔
شوهر من  اگه بخوام خانواده خودم رو دعوت کنم به طور نامحسوس خرج مهمانی رو میندازه گردن خودم  ...

شما هم وقتی ایل و تبارش میخوان بیان بطور نامحسوس اشپزی رو بنداز گردنش . بذار قشنگ خریید کنه واسه مهمونی بش قبلش بگو سیاتیکم گرفته ای وای نمیتونم اشپزی کنم 

از خداشه بره براشون غذای انچنانی بگیره

خوب پس برای خانواده خودت شده از جیب بذاریی حسابی بریز و بپاش کن. اونها خواستند بیان تو هیچ پیشنهادی نده .غذا ساده و بدون تزیین بذار . سالاد معمولی . میوه معمولی 

برعکس شوهرمن بیشترجلوی خانواده من خوبیشونشون میده تاخانواده خودش😅

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤