2777
2789
کسی از بی  اهمیت بودن  رفاه صحبت نکرد  ولی بله زندگی برای بعضی انسان ها چیزی فراتر ا ...

اون بعضیا که ازش حرف میزنید مگه چند درصد هستن ۱۰ درصد هم نمیشن و تو اقلیت هستن نمیشه خواسته اکثریت رو نادیده گرفت واسه آرمانهای اون اقلیت 

اون بعضیا که ازش حرف میزنید مگه چند درصد هستن ۱۰ درصد هم نمیشن و تو اقلیت هستن نمیشه خواسته اکثریت ر ...

من هم چیزی نگفتم که چه میشه کرد و اکثریت عافیت طلب رو می شه مجبور کرد طور دیگه ای باشن 

منم موافقم اکثر مردم دنیا همین که راحت باشن  دیگه ذهنشون درگیر این  حرفا نمی شه  و اگه کسی بخواد جور دیگه ای باشه هم بر نمی تابن و سرکوبش می کنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هر حال هر کی نظری داره و هدفی ، بعضی واقع بین هستن و بعضی رویا پرداز

بله هر کسی نظری داره 

و بعضی هر نظری غیر نظر خودشون رو که حتی درست می دونن قلبا 

با غیر عملی بودن و رویا پردازانه قلمداد کردن کنار می ذارن چون می دونن اگه بخوان بهش عمل کنن سخته 

کسی نگفت با مرگ بر آمریکا گفتن درست می شه این مثالی هم که گفتید خیلی شنیدیم  بله سیاست چیزی فر ...

چرا باج دادن؟؟ چرا تعامل و همکاری نباشه با کشورهای دیگه ؟

این همه کشور توسعه یافته وجود دارن کی به کی باج میده؟ باهم در صلح و دوستی به سر میبرن و نیازهای جامعه و ملت شون رو با کمک و تبادل کالا و تجربیات مشابه برطرف میکنن.تعامل و تبادل پیش فرض هر رابطه انسانی هست

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
کسی از بی  اهمیت بودن  رفاه صحبت نکرد  ولی بله زندگی برای بعضی انسان ها چیزی فراتر ا ...

وقتی رفاه باشه دغدغه های بزرگتر هم رنگ میگیرن..کسی که حداقل های زندگی جسمانیش تامینه بیشتر به مسائل ورای جسم فکر میکنه.(منظور انسانیت و اخلتق هست نه مثلا منتطر ظهور بودن)سخن امام علی هست که میگه فقر که از در بیاد ایمان از پنجره فرار میکنه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
مگه من گفتم نباید تعامل کرد؟

نگفتین ولی گفتین باج دادن خوب نیست منم گفتم چرا باج بدن تعامل کنن

خوب من مگه حرفی در تضاد صحبتتون زدم ؟

صحبت منم در تضاد حرف شما نیست شاید درادامه و تکمیل باشه.میشه رفاه و دغدغه های عالی اخلاقی در کنار هم باشن 

صحبت منم در تضاد حرف شما نیست شاید درادامه و تکمیل باشه.میشه رفاه و دغدغه های عالی اخلاقی در کنار هم ...

ولی اگه فقط سریع و از هر مسیری به رفاه رسیدن هدف شخص یا اجتماعی باشه خود به خود مفسده ایجاد می کنه و همین طور که می بینیم 

ولی اگه فقط سریع و از هر مسیری به رفاه رسیدن هدف شخص یا اجتماعی باشه خود به خود مفسده ایجاد می کنه و ...

بله درسته