2777
2789
نه اتفاقا خیلیا جهان خارج از اینجا رو با دریچه ای که بهشون نشون دادن دیدن فقط

چی می گین!!!

ایشون گفتن ایران ممکنه سلاح هسته ای رو تو کشور خودش امتحان کنه  منم گفتم این حرف هیچ جوره منطقی نیس 

سلاح هسته ای تا جایی که می دونم ۲ دفعه بیشتر سابقه استفاده شدن نداره اونم توسط آمریکا در ژاپن 

و با توجه به وسعت تخریب و تبعات بین المللی که خواهد داشت احتمال استفاده دوباره از سلاح هسته ای خیلی کمه و بیشتر ابزاری برا نمایش قدرته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پنج کشور قدرت اقتصادی و سیاسی و نظامی بالایی دارن؛ سطحی از پیشرفت و قدرت رو تجربه کردن که کشورهای دیگه هنوز نرسیدن به اون مرحله.نمیشه که به فرض بورکینافاسو واسه بقیع حق وتو داشته باشه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
این پنج کشور قدرت اقتصادی و سیاسی و نظامی بالایی دارن؛ سطحی از پیشرفت و قدرت رو تجربه کردن که کشورها ...

کسی نگفت بورکینافاسو حق وتو داشته باشه اما دلیل نداره ۱۹۳ کشور تصمیم بگیرن و چند کشور بر اساس منافع خودشون تصمیم جمعی رو منتفی کنن 

کلا مشکل وجود حق وتو اه 

کسی نگفت بورکینافاسو حق وتو داشته باشه اما دلیل نداره ۱۹۳ کشور تصمیم بگیرن و چند کشور بر اساس منافع ...

نمیدونم چرا گذاشتن حتما مصلحتی داشته که من بیخبرم🤷‍♀️😁

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
کسی نگفت بورکینافاسو حق وتو داشته باشه اما دلیل نداره ۱۹۳ کشور تصمیم بگیرن و چند کشور بر اساس منافع ...

درست میگی شما اما همینه ، انتخاب بر اساس شایستگیه ، حتی طبیعیت هم همینطوره، باید تلاش کرد که ازشون پیشی گرفت تو علم تو اقتصاد که به دنبالش قدرت هم میاد اونوقت میشه اعتراض کرد و جایگاهشون رو گرفت ، الان وقتی هیچی نیستی مجبوری قبول کنی 

درست میگی شما اما همینه ، انتخاب بر اساس شایستگیه ، حتی طبیعیت هم همینطوره، باید تلاش کرد که ازشون پ ...

قیاس  درستی نیست 

اگه اکثر مردم دنیا و به تبع اون اکثر حکومت ها زیر بار زور نمی رفتن و آسودگی کوتاه مدت + خفت وابستگی رو به رنج کوتاه مدت +عزت استقلال ترجیح نمی دادن امکان  قلدری  نبود 

البته فکر نکنید منظورم تایید شرایط خودمونه 

قیاس  درستی نیست  اگه اکثر مردم دنیا و به تبع اون اکثر حکومت ها زیر بار زور نمی رفتن و آس ...

هیچ کشوری مثل ژاپن ضربه نخورده از آمریکا اما الان متحدشه ، میدونی نه اینکه ژاپن دوست واقعیش باشه نه با پنبه سر کیبره با علمش با پیشرفتش تو علم و فناوری و دانشش ی روزی میشه شماره یک دنیا الان داره استفادشو‌ میکنه 

به قول نخست وزیر ژاپن همین که تلف پاناسونیک رو‌میز رئیس جمهور آمریکاست این یعنی پیروزی 

با مرگ بر گفتن درست نمیشه باید دیدمون رو عوض کنیم جلوی فرار مغزها رو بگیریم 

قیاس  درستی نیست  اگه اکثر مردم دنیا و به تبع اون اکثر حکومت ها زیر بار زور نمی رفتن و آس ...

در ضمن فعلا که با زیر بار به قول شما زور نرفتن هیچ پیشرفتی حاصل نشده گواهشم شرایط اقتصادیمونه که نمیشه انکارش کرد 

هیچ کشوری مثل ژاپن ضربه نخورده از آمریکا اما الان متحدشه ، میدونی نه اینکه ژاپن دوست واقعیش باشه نه ...

کسی نگفت با مرگ بر آمریکا گفتن درست می شه این مثالی هم که گفتید خیلی شنیدیم 

بله سیاست چیزی فراتر از شعار دادن و رفتار های ساده اس اما چیزی که کلیت مردم جهان و حکومت های جهان دنبالش  هستن همونه  که گفتم 

به قول شما  همین که  وضع رفاهی خوبی باشه و کشور رشد کنه برای،اکثریت هر باج دادنی رو توجیه می کنه 

کسی نگفت با مرگ بر آمریکا گفتن درست می شه این مثالی هم که گفتید خیلی شنیدیم  بله سیاست چیزی فر ...

آخه زندگی چیزی جز اینه مگه 

وقتی من رفاه داشته باشم شغل داشته باشم پول داشته باشم از لحاظ ذهنی آرامش داشته باشم دغدغه آینده نداشته باشم دیگه چیز دیگه ای میمونه آیا ؟؟ 

مسائل مالی خیلی مهمه تو زندگی ، پول باشه به دنبالش فساد کمتر میشه دردی کمتر میشه اعتیاد کمتر میشه آموزش بهتر میشه درمان بهتر میشه ، دیگه زندگی چیزی جر اینه 

من به عنوان ی شهروند اینارو میخوام دیگه اینکه چه سیاستی دارن واسه من مهم نیست من رفاه میخوام واسه خودم و بچه هام 

آخه زندگی چیزی جز اینه مگه  وقتی من رفاه داشته باشم شغل داشته باشم پول داشته باشم از لحاظ ذهنی ...

کسی از بی  اهمیت بودن  رفاه صحبت نکرد 

ولی بله زندگی برای بعضی انسان ها چیزی فراتر از تن آسودگی است

و دغدغه های بزرگ تری دارن و فقط جلو پاشون رو نمی بینن