2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودمو خيلي مديون ازموناي قلمچي ميدونم 

ولي خواهرم فقط دوتا ازمون هاي جامع بعد از عيد رو شركت كرد خودش ميخوند دورقمي اورد 

يه دختره هم تو اينستا هست كه پزشكي تبريز اورده و مشاوره ميده اونم مبگه ازموناي قامچي سالاي پيش رو خودش تو خونه ميزده (البته اللن بورس شده خارج از كشوره)ولي بنظرم ازمونا واقعا انگيزه ميده به ادم 

من خودمو خيلي مديون ازموناي قلمچي ميدونم  ولي خواهرم فقط دوتا ازمون هاي جامع بعد از عيد رو شرك ...

ممنون که پاسخ دادین، خواهرتون که گفتین دو رقمی آوردن تجربی بودن؟واینکه دلیلشو برای نرفتن به آزمونا چی بود؟ 

خودتون رو میدونم پزشک هستین، تو بعضی از تاپیک دیدمتون  

ممنون که پاسخ دادین، خواهرتون که گفتین دو رقمی آوردن تجربی بودن؟واینکه دلیلشو برای نرفتن به آزمونا چ ...

سلام عزيزم بله عزيزم تجربي بود 

اون قبل از من كنكور داده اولين نفري بود كه تو فاميل كنكور داشت و قبل از اون ما اصلا تجربه ي كنكور رو نداشتيم از تجربه ي كسي استفاده كنه و اينكه از نظر مالي هم برامون سخت بود 

باز برا من يكم اوضاع بهتر شده بود

سلام عزيزم بله عزيزم تجربي بود  اون قبل از من كنكور داده اولين نفري بود كه تو فاميل كنكور ...

سلام عزیزم یه دنیا ممنون از پاسختون، ببخشین سوالمو تیکه تیکه میپرسم، هی یادم میفته، میخواستم)بپرسم که میشه با یه منبع یعنی بهترین منبع رتبه خوب آورد برای پزشکی میگم، یعنی یه منبع رو سه یا چهار بار بزنیم، یعنی با برنامه ای که من ریختم نمیرسم به منبع دوم که بخوام بزنم، وآخرا نزدیک کنکور آزمونهای جمع بندی بزنم؟ قربونتون   

سلام عزیزم یه دنیا ممنون از پاسختون، ببخشین سوالمو تیکه تیکه میپرسم، هی یادم میفته، میخواستم)بپرسم ک ...

بستگي داره اون منبع چقدر قوي باشه و سوالارو پوشش بده 

ولي تست زدن خيلي رو تسلط ادم موثره 

مثلا زمان ما كتاباي انديشه سازان واقعا جامع و كامل بود كه بعدش با مبتكران ادغام شد 

با همون يه منبع هم ميشد خوب قبول شداگه كسي واقعا تسلط پيدا ميكرد  

الان راستش زياد منابع رو نميدونم

ولي چيزي كه از همه مهمتره تلاش (ساعت مطالعه بالا و با كيفيت)و بعدش استعداد خود دانش اموزه