2777
2789
عنوان

هرکی میخواد امشب..

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 71 پست
واقعا باورت میشه تاحالا یه بارم نخوندم اینطوری تعریف میکنی هروز میخونم😂

من با دل شکسته چشمای گریون چندبار واسه کسی که بیماری قلبی داشت خوندم..وواقعا یهو خوب شدنش واسه معجزه بود..ولی راستی من باخدا معامله کردم😔

اون طرف عشقم بود...به خدا گفتم خدا بیا تو یه چیزی به من بده منم یه چیزی..توقلب اونو خوب خوبش کن..منم ازش میگذرم از من بگیرش بایکی دیگه خوشبختش کن..کنارم نباش ولی حالش خوب باشه کافیه..خدا اونو ازم گرفت بعده خوب شدنش کلا باهام سرد شد..والانم تنهاس نمیدونم با چه رویی از خدابخوام که برگرده پیشم

درنزن..!رفته 
من با دل شکسته چشمای گریون چندبار واسه کسی که بیماری قلبی داشت خوندم..وواقعا یهو خوب شدنش واسه معجزه ...

عزیزم خداخیلی مهربونه 

باهاش صحبت کن

سلااام خانومای گل من یه دختر تپلییی هستم😊عاشق عکاسی ومسافرتم😍 ورمانتیک بازی از همه بیشتررررر دوست دارم لباس عروس بپوشم🙈 شما دلتون پاکه خداهم خیلی دوستتون داره یه دعا بکنین یه شوهر خوب به دختر تپلی نصیب کنه😁برای خوشبختیم صلوات بفرستین ممنون عاشقتونم ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دارم از معجزه هاش تعریف کنی برام

تواون مدت خودمو باخته بودم..رفتم ازمایش اینا دادم ولی خونم بهش نمیخورد..یعنی تواین مورد که قلبمو بدم بهش هیییچ شکی نداشتم..بعد دیگه بعده ازمایش که فهمیدم نمیشه..کلا روحیمو ازدست دادم فقط دعاکردمو اینو از خداخواستم

درنزن..!رفته 
تواون مدت خودمو باخته بودم..رفتم ازمایش اینا دادم ولی خونم بهش نمیخورد..یعنی تواین مورد که قلبمو بدم ...

فقط دعا نادعلی خوندی

سلااام خانومای گل من یه دختر تپلییی هستم😊عاشق عکاسی ومسافرتم😍 ورمانتیک بازی از همه بیشتررررر دوست دارم لباس عروس بپوشم🙈 شما دلتون پاکه خداهم خیلی دوستتون داره یه دعا بکنین یه شوهر خوب به دختر تپلی نصیب کنه😁برای خوشبختیم صلوات بفرستین ممنون عاشقتونم ❤️
عزیزم خداخیلی مهربونه  باهاش صحبت کن

دلم آتیش میگیره واسه وقتایی که عاشقم بود😔😔😔اون منو باعشقش اونقد عاشق کرد..ادمی بود که باهاش سرد میشدم بغض میکرد..ولی الانشو میبینم باورم نمیشه همون آدمه

براهمینه میگم خدااا قدرته هرکاریو داره اون همه عشقو تونست تو دل اون ازبین ببره..شک ندارم که قدرتشو داره چندبرابرشو باز برگردونه..

درنزن..!رفته 

انشالله به دادت میرسه 

بخون برمیگرده پیشت شک نکن

من باداداشم قهریم 

با داداشم چندین بار دعوا کردیم هرکدومش من برای اشتی اومدم خسته شدم این دفعه دلم میخواد اون برگرده باهام اشتی کنه الان یه هفته ای قهریم

انشالله به دادت میرسه  بخون برمیگرده پیشت شک نکن

انشالله..توام برام دعاکن..دعای ما برای همدیگه زودتر میگیره

چون وقتی که یچیو از خدا براکس دیگه میخوای وهیچ نفعی براخودت نداره..خییییلی زودتر میگیره..

درنزن..!رفته 

یکی دیگه ازعشقم زیاد بهم محبت نمیکنه یعنی زیاد کنارم نیست ناراحتم

من باداداشم قهریم  با داداشم چندین بار دعوا کردیم هرکدومش من برای اشتی اومدم خسته شدم این دفعه ...

اگه طرف محرم باشه واز خانواده باشه خیییلی زودتر دعات جواب میده

درنزن..!رفته 
انشالله..توام برام دعاکن..دعای ما برای همدیگه زودتر میگیره چون وقتی که یچیو از خدا براکس دیگه میخوا ...

انشالله

اگه طرف محرم باشه واز خانواده باشه خیییلی زودتر دعات جواب میده

جدی باشه مرسی من هستم چه ساعتی بخونیم

یکی دیگه ازعشقم زیاد بهم محبت نمیکنه یعنی زیاد کنارم نیست ناراحتم

قدرشو بدون حتی اگه هرچندروز یبار باهاش حرف میزنی

من انقد شبایی حسرت کشیدمو دلتنگ بودم که از بغض نفسم خواسته بندبیاد..با شماره های غریبه زنگ زدم بهش وچندتا الو گفت وقطع کردم ودلم اروم گرفته

درنزن..!رفته