2777
2789
میشه اموزش بدین

هیچی گلم سنتو ب اضاعه یک کن

و تو همین تقویم ک تو سایتا هست براخودت ببین

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
دقیقا منم اینجور کردم ، هم ایرانی هم یه سایت خارجی بود باید سن به میلادی میزدی زدم در اومد پسر 

مگه سن به میلادی با شمسی فرق داره ؟ دو تاش یه سال میشه دیگه

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ترشی بدم میومد خیلی و میاد به شیرینی هم میل نداشتم و ندارم ولی عاشق چیزای تند هستم 

پسره 

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
مگه سن به میلادی با شمسی فرق داره ؟ دو تاش یه سال میشه دیگه

ن منظور ماهشه دقیقا

خیارو پفک پسر بستنی و میوه دختر خخخ خیلی مخلوطی داری

اره ، یه خورده تنبل شدم ولی بلند میشم کار کنم تند و تیز کارامو میکنم ، تو ۶ هفته رفتم سونو واژینال جنین سمت راست بود تو هشت هفته سمت چپ

اره ، یه خورده تنبل شدم ولی بلند میشم کار کنم تند و تیز کارامو میکنم ، تو ۶ هفته رفتم سونو واژینال ج ...

عزیزم الان خیلی زوده ک علائمت بروز کنن

خودت جی دوس داری؟؟

دختره بچم

زنده باشه

فرقی نمیکنه دو تاش نعمتن و هدیه ی خدا ، ولی خب یه خورده کنجکاوم

فک نکنم از من کنجکاو تر تو باردارا باشه خخخ

منم صب کردم تا انومالی

شما تقویم چینی نگاه کردید؟؟ درست بود؟

نمیدونم چجوریه

شما بلدی من اطلاعات بهتون میدم

ولی حلقه و رگ چشم و ... میگفت پسره

کلا هر کی میدیدتم میگفت پسر 

ولی به این چیزا نیست 

ان شاالله سالم بدنیا بیاد ، دختره بچم😍😍

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.