2777
2789
عنوان

بییییاین لطفا یادم بدید

111 بازدید | 13 پست

بچه ها ۲تا جاری دارم و یه خاهر شوهر میخام ۳تاشون جفت که بشن باهم یه جوری اگه نرم توشون میگن زورش میاره یا یه چیزیشه مجبورم  توی جمع ها و مهمونیها بهشون وابسته باشم و خودمو بچسبونم چیکار کنم که جذاب باشم و اونا بیان طرفم؟؟

حالا هرچی بگید ساکت باش و اینا بخدا نمیشه میگن داره میترکه یا ازین حرفها

راهنمایی کنید مغرورای جذاب سیاستمدار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای نمیشه بری یه گوشه یکم فکر کن نمیشه واقعا

منکه اخلاق و تو جاری خواهر شوهرو نمیدونم اگه میخوایی جذاب باشی باید بگی بخندی همه دوست داشته باشن اگه اونا بیان سمتت مردم فکر میکنن تو تخسی اونا خوبن منکه خودم اینجوریم

باید عنوانتو میزدی این قسمت :2عدد جاری و 1عدد خواهرشوهر...پربازدید میشدی .اینجوری عنوان میزنی که کسی نمیات خواهر من ....

سلام به دوستان نی نی سایت❤...خدا اگه می‌خواست ما گیاه خوار باشیم، به جا اینکه برا حضرت ابراهیم از آسمون گوسفند بفرسته، کلم بروکلی میفرستاد😂😂