ماشین_عروس مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 478 عنوان یارانه 189 بازدید | 29 پست 🔸امشب یارانه میدنﯾﺎﺭ ﯾﺎﺭ "ﯾﺎﺭﺍﻧﻪ"👏ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﺵ ﻣﯽ ﻣﯿﺮُﻡﯾﺎﺭ ﯾﺎﺭ "ﯾﺎﺭﺍﻧﻪ"👏ﺑﻪ ﻋﺸﻖ ﺍﻭﻥ ﺍﺳﯿﺮُﻡﯾﺎﺭ ﯾﺎﺭ "ﯾﺎﺭﺍﻧﻪ"👏ﻣﺎﻫﯽ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﻣﯽ ﮔﯿﺮُﻡﯾﺎﺭ ﯾﺎﺭ "ﯾﺎﺭﺍﻧﻪ"👏ﺷﺎﯾﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﻧﮕﯿﺮُﻡﯾﺎﺭ ﯾﺎﺭ "ﯾﺎﺭﺍﻧﻪ"ﺑﻌﺪ ﺗﻮ ﻣﻦ ﻣﯽ ﻣﯿﺮُﻡﯾﺎﺭ ﯾﺎﺭ "ﯾﺎﺭﺍﻧﻪ"👏🔸 اگه کسی قسط داره! اجاره داره! خرج داره! قرض داره! قبض داره! هرچی کمو کسری داره با یارانه همممشو پرداخت کنه! در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢 1398/09/21 | 00:50 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماشین_عروس مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 478 چرا امشب؟؟؟ مگ ۲۶ نمیدن گفتن امشبه در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢
همون_راد عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 24399 چرا امشب؟؟؟ مگ ۲۶ نمیدن دولت تدبیروامید به خرج داده دیگهبازم بگین بده😁
salna عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 9501 برا ما واریز شد 😀😀😀 «فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
ماشین_عروس مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 478 به ما که یارانه بنزین ندادنلابد میلیاردر بودیم در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢
ماشین_عروس مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 478 برا ما واریز شد 😀😀😀 خوش به حالتون 😆 در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢
elham6692 عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 847 ای بخوره تو سرشون امشب رفتم یه لباس تو خونگی برا دخترم خریدم ۱۲۵۰۰۰هنوز فشارم بالاست لطفا برام یه صلوات بفرستین تا تو دلیم یه دختر سالم
salna عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 9501 ملت و گدا بار اوردن چقدر خوشحال میشیم یارانه میگیریم 😏😏😏😏😏 «فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
ماشین_عروس مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 478 ای بخوره تو سرشون امشب رفتم یه لباس تو خونگی برا دخترم خریدم ۱۲۵۰۰۰هنوز فشارم بالاست تا 1400 در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢
18_avina عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 919 برا ما واریز شد 😀😀😀 چرا برای من واریز نشده چشمم خشک شد به گوشی ولی پیام واریز برام نیومد☹️☹️☹️ دنیا ارزششو نداره خودتو اذیت کنی...مردمو اذیت کن یه حالی میده😹👌
ماشین_عروس مدیر استارتر عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 478 ملت و گدا بار اوردن چقدر خوشحال میشیم یارانه میگیریم 😏😏😏😏😏 گوجه را کردن 15000 حالا که 8000 تومان شده خوشحالن که نصف قیمت شده در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢
salna عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 9501 چرا برای من واریز نشده چشمم خشک شد به گوشی ولی پیام واریز برام نیومد☹️☹️☹️ واریز میشه جانم 😎😎😎 «فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»